Julen nærmer sig, og det betyder at byens teatre opsætter hyggelige juleforestillinger for hele familien. Vi guider jer lige her.


Juleudstillingen

Aldersgruppe: Ikke oplyst
Spillested: Rosenteatret
Spilleperiode: 1.-16. december
Pris: 50 kr.
”Juleudstillingen” er et nyt juleeventyr for hele familien - og er særdeles velegnet for de allermindste teatergængere, helt ned til 3-4-årsalderen. Stykket foregår i et stormagasins udstillingsvindue, hvor fire nisser sidder til pynt for de forbipasserende mennesker. Men når ingen kigger, kommer der liv i dem, og så får publikum et indblik i livet som udstillingsnisse.


Da julegavemaskinen gik i stykker

Aldersgruppe: 4-7 år
Spillested: Dokk1
Spilleperiode: 6. december kl. 9.45 og 11
Pris: Gratis, men kræver tilmelding
Oplev Børnekulissens "Da julegavemaskinen gik i stykker" under Børnedage i Aarhus. Julen står for døren og julemanden har travlt i sit værksted med julegavemaskinen. Nisserne er så spændte og kan næsten ikke vente. Ups den allermindste kom bare lige til at...

The nisse twins
The Nisse Twins

Aldersgruppe: 2-6 år
Spillested: Dokk1
Spilleperiode: 6. december kl. 10 og 11.15
Pris: Gratis, men kræver tilmelding
Som en del af Børnedage i Aarhus, kan I nu opleve Uppercut-klassikeren Twins i juleversion! Danseforestillingen har fået et juletwist, der vil sprede henrykkelse og hygge hos store og små. Kan de to små nisser mon opføre sig ordentligt, eller ender det med kul i julesokken? Kan julemanden holde styr på de små spasmagere? Og hvem skal egentligt have den store julegave?

God jul Cirkeline
God jul, Cirkeline

Sted: Aarhus Musikhus
Dato: 15. december kl. 13 og 15
Pris: 115-195 kr. 
Alder:
Fra 3 år
Oplev det søde juleeventyr om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, der kaster sig ud i juleforberedelserne. Her skal gaver pakkes ind, hjerter flettes og juletræet fældes. I skoven er det koldt, og sneen falder hvid. Cirkeline og musevennerne møder også den skurkagtige kat, sjove skovnisser og snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften!


Gerdas Rejse

Aldersgruppe: Fra 7 år
Spillested: Teater Refleksion
Spilleperiode: 18. november – 19. december
Pris: 60-125 kr.
Gerdas rejse er en magisk og prisvindende teaterinstallation baseret på H.C. Andersens eventyr om Snedronningen. Den fantastiske fortælling om, hvordan Gerda med varme og kærlighed overvinder snedronningen, kan opleves på MEGET nært hold denne vinter.

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

 

Fotos:
Juleudstillingen / rosenteatret.dk

Da julegavemaskinen gik i stykker
The Nisse Twins
God Jul, Cirkeline / pressebillede fra Aarhus Musikhus
Gerdas Rejse / refleksion.dk