Forsød din barsel med et besøg på en af Aarhus skønne caféer. Vi har fundet 5 bud på alternative, men amme- og børnevenlige caféer i Aarhus.

DOKK1

Caféen på DOKK1 er måske ikke indbegrebet af hygge og caféstemning, men priserne og maden er til gengæld værd at prøve. Det er også muligt selv at medbringe egen mad, hvilket gør stedet attraktivt for mødregrupper. Hver især kan medbringe lidt til en omgang morgenmad – så kan man købe en kande kaffe i caféen. Barnevognene kan stå lige ude foran caféen eller der, hvor man sidder. Der er gode pusleforhold, og legelandet samt den udendørs legeplads er et kæmpe plus.
HVOR: Hack Kampmanns Plads 2

Bülows Kaffebar

På hjørnet af Jægersgårdsgade og Bülowsgade finder du Bülows Kaffebar. En lille hyggelig café, som minder om en oase med den grønne farve i bybilledet. Kaffebaren byder på et udvalg af lækker kaffe og te, samt en hjemmelavet chai som du kan nyde, mens du vugger barnevognen og kigger på bylivet i gaden. Der er god udendørs plads og høj stol til rådighed, og så er tempoet sat helt ned, så der ingen stress og jag er at finde. 
HVOR: Jægersgårdsgade 80


Spiselauget

Du finder Spiselauget på Godsbanen, og her er der god plads til at stille barnevognene, så man kan have et øje på den lille, mens man spiser. Vågner de - så må man også gerne tage vognene med ind. Indenfor finder man et lille “legegulv”. Spiselauget tilbyder en lækker morgenbuffet til 55 kr. samt mulighed for at købe en kande kaffe, hvilket kan være kærkomment efter søvnløse nætter. 
HVOR: Skovgaardsgade 3

LÆS OGSÅ: De 5 podcasts til forældre


Café Gaya

Her finder du lækker vegansk og vegetarisk - og 100% økologisk mad. Du kan parkere barnevognen i baggården, og indenfor er der tæpper, som de små kan ligge og hygge sig på. Der er gode pusleforhold og super hyggelig stemning. 
HVOR: Vestergade 43


Café Faust

Ved åen finder du Café Faust, som har et stort udvalg af lækker og klassisk café-mad. Personalet er enormt børnevenligt, og så er der både pusleplads og høje stole til den lille. Der er plads til barnevognen udenfor, som du kan holde øje med indefra. De har også en god børnemenu, hvis man har én af de lidt større poder med.
HVOR: Åboulevarden 38, Aarhus C

FOTO:  1) DOKK1 2) Langhoff&Juul 3) Spiselauget Godsbanen @jorgefilp 4) Café Gaya 5) Café Faust

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.