Påskeferien står for døren, og hvorfor ikke trække i det varme overtøj og nyde den smukke årstid med en uforglemmelig og stemningsfyldt overnatning i det fri. Vi guider til seks unikke glampingoplevelser for hele familien, hvor I ikke behøver at gå på kompris med komforten, men bare kan nyde samværet og tiden med hinanden.

1. Det sydfynske øhav - selvforkælelse på et nyt niveau

På Tåsinge lige mellem Langeland og Svendborg ligger en lille luksus-perle med fokus på afslapning og velvære. De store glamping-telte er opvarmede, og vinterdynerne er fundet frem, så I ikke kommer til at fryse. Der er desuden både sauna og varmvandsbassin, samt en lang række behandlinger. Og så er menuen 100% plantebaseret og økologisk, glutenfri og sukkerfri. Der er altså dømt velvære fra yderst til inderst i GoGlampings ferieparadis.  

Læs mere om glamping i det sydfynske øhav her

2. Camp Adventure - glamping og action i skoven

Kombiner en aktiv dag i klatreparken og skovtårnet med skovens dybe, stille ro efter lukketid. Når I tjekker ind på Camp Adventures glampingplads, kan I opleve solnedgangen fra første parket på Sjællands højest tilgængelige punkt, mens I nyder en afslappende aften og nat i de flot møblerede kæmpe-telte.

Læs mere om Camp Adventure her.

3. Containerhus 18b - landlig idyl med twist

Med udsigt til marker og fjord i den vestjyske natur byder cointainerhusene i Harboøre på en god blandning af landlig hygge og æstetisk særpræg. Husene er lavet af to skibscontainere, der er stablet ovenpå hinanden og indeholder en dobbeltseng og to enkeltsenge, som også fungerer som sofa. Køkken-alrum og badeværelse skal deles med de andre gæster og ligger i hovedbygningen, 18b, cirka 20 meter fra containerhusene. Med legepladser, skov og to kilometer til både Vesterhavet og Limfjorden er der rig mulighed for at opleve den storslåede danske natur.  

Læs mere om Containerhus 18b her.

4. Ryegaard Dyrehave - overnatning i trætoppene

Mellem Roskilde og Holbæk ligger den naturskønne og fredede Ryegaard Dyrehave, hvor I med en overnatning i seks meters højde midt i skoven får en unik oplevelse helt tæt på naturen. Med glas i trætophyttens tag og vægge bliver sanserne virkelig vakt til live, og uanset om I nyder udsigten til fjorden eller den fortryllende stjernehimmel, så byder Dyrehaven på fordybelse, hygge og samvær med ungerne. De moderne hytter har plads til to voksne og to børn, og er indrettet med en dobbeltseng med tilhørende dyner, oppustelige luftmadrasser, toilet- og badefaciliteter, et lille køkken med spiseplads, og en stor terasse, hvor I kan nyde solnedgangen.

Læs mere om Ryegaard Dyrehave her.

5. Overnatning mellem trætoppene i Langå

I Langå ved Randers finder I GoGlampings trætop-eventyr. Der er bygget hyggelige hytter med 4 sovepladser midt mellem de mange trætoppe i skoven - og her kan I altså overnatte! De store vinduespartier giver jer den perfekte panoramaudsigt over skov, skov og atter skov, og vi lover, at det vil være helt magisk at vågne deroppe. 

Læs mere om trætoppene her

 

Fotos: 1) GoGlamping i det sydfynske øhav 2) Camp Adventure 3) GoGlamping Containerhus 18b 4) Ryegaard Dyrehave 5) GoGlamping overnatning mellem trætoppene