Forårets komme markeres i de næste par måneder af byens teatre, der opsætter skønne børneforestillinger for hele familien. Få et overblik her.

Panama er alletidersDet Lille Teater

Panama er alletiders
Dato: 8. februar - 29. april
Alder: Fra 2-5 år
Historien om de to venner Bjørn og Tiger, der drager ud i verden på eventyr og vender klogere hjem. Forestillingen er en blanding af dukketeater og skuespil.

Teater HundTeater Hund

HVEM BESTEMMER?

Dato: 24.-28. marts
Alder: 3-8 årige
Hvem bestemmer, hvad vi skal lege?
 Hvem bestemmer, hvad der er pænt eller grimt?
 Hvem bestemmer, om jeg er rigtig eller forkert?
 Behøver der altid være én der bestemmer, og kan der godt være to, der har ret, selvom de ikke er enige? En sanserig og humoristisk fortælling om venskab, der spirer på trods af forskellighed.

Anemonen

morfarMORFARmorfar
Dato: 13.-28. marts
Alder: 8-13 år
En forestilling om tre morfædre. Hvem var morfar egentlig inden, han blev morfar? En farlig komedie for børn og deres voksne med masser af musik, eventyr og livsklogskab.

Mariehønen Evigglad 
Dato: 3.-29. april
Alder:
2-5 år
En forestilling inspireret af Halfdan Rasmussens populære børnesang Mariehønen Evigglad. I forestillingen bliver historien udvidet, så Marie på sin tur i skoven hilser på flere forskellige dyr, også Søren Snegl.

Flyv
Dato: 1.-8. maj
Alder: Fra 5 år
Dukketeater med en magisk pavillon som omdrejningspunkt. Historien handler om den stakkels forældreløse dreng Max, der ønsker at flyve.

HUSK! Medlemmer af Børn i byen Klubben får rabat på alle forestillinger hos Anemonen.

FlyvTeatret Zeppelin

Drengen der fik en hunds hjerte
Dato: 27. januar - 23. marts
Alder: Fra 7 år
Historien handler om en dreng, der mister sit hjerte og må på en lang rejse gennem is og ild for at finde det igen. En flot, rørende og magisk fortælling om at miste og savne, om kærlighed og om at finde hjem igen.

Paradis
Dato: 10.-15. april
Alder:
Fra 8 år
En livsbekræftende historie om en bedemand, efter Kim Fupz Aakesons historie. En varm og venlig opfordring til at møde livet dér, hvor livet er!

3rd
Dato: 23.-26. april
Alder:
Fra 6 år
En danseforestilling, der undersøger, hvordan man oversætter Newtons ”3rd Law of motion” med breakdansens umiddelbare og fysiske råstyrke.

Zangenbergs Teater

Nordiske Vuggeviser
Dato: 3.-4. marts
Alder: Fra 8 år

En komisk og livsbekræftende forestilling om at turde tale om døden – også i børnehøjde. I en magisk blanding af animation, musik og levende skuespil.

ZeBU
ZeBU

Sand Forvirring
Dato: 15.-21. marts
Alder: Alle fra 8 år
I Sand Forvirring sætter to dansere det subjektive i spil gennem mødet mellem to mennesker. Et møde der tydeliggør, at selv sandheder afhænger af, hvordan de opleves. Forestillingen er en musisk kropslig fortælling om mennesker og sandheder. BEMÆRK! Spillestedet er på Amagerbro Skole.

Det' Klasse
For alle fra 10 år: Den 5.-11. april på Amagerbro Skole
For alle fra 7 år: Den 25. april - 2. maj på Katrinedals Skole

Forestil dig, at børn i en tilfældig skoleklasse skal lære tre uvidende rumvæsner, hvordan man opfører sig i en klasse. Så har du udgangspunktet for den uforudsigelige forestilling Det’ Klasse. Med improvisationsmetoden In Real Life (IRL) skaber skuespillerne i hver forestilling en unik historie sammen med publikum. BEMÆRK! Spillestedet er ikke på ZeBU, men på to forskellige skoler.

Riddersalen

JUHU det er regnvejr
Dato: 14.-18. marts
Alder:
3-7 år
En nonverbal forestilling for alle, der vil overraskes over dagligdagens uventede magi. Poetisk komikboble om hverdagen, hvor ikke engang fantasien sætter grænser.

Små blå sko
Dato: 25. april - 9. maj
Alder:
1,5-4 år
Mød damen der går tur med folk. Hun er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat melder sin ankomst. I dag skal Alfred komme, så de små blå sko bliver fundet frem.

Små blå sko

Fotos: 1) Panama er alletiders af Janosch film und medien AG, Berlin 2) Hvem bestemmer? Teater Hund & co. 3) Flyv, Teater Pastrasket 4) Sand forvirring, ZeBU, 5) SMÅ BLÅ SKO af Dennis Westerberg

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.