Det' søreme, det' sandt, december: Saml familien til en nærværende oplevelse på adventssøndag, når Teaterhuset Filuren gentager sidste års familiesuccess og åbner en ny låge i deres adventsjulekalender '4 fortællinger ved juletid' hver uge op til jul.

teaterhuset filurenAdventsteater - en ny forestilling hver uge op til jul
4 fortællinger ved juletid
er et hjertevarmt og musikalsk adventsteater, hvor der gemmer sig en særlig forestilling bag ugens låge i adventskalenderen. Her kommer man som publikum på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier, og oplever, hvordan forventninger, spænding og savn fylder lidt mere end normalt op til jul. Fortællingerne hænger sammen, hvis man ser dem alle, men man kan også sagtens se dem hver for sig.

Låge 1 og 2 er ganske vist allerede åbnet, men I kan stadig nå at sikre jer billetter til fortællingerne bag låge 3 og 4, der handler om omsorg og håb:

3. fortælling: Omsorg
Spilletider: 11. december kl. 15:00 samt 12. december kl. 11:00 og 14:00

★ 4. fortælling: Håb
Spilletider: 18. december kl. 15:00, 19. december kl. 11:00 og 14:00 samt 20.-21. december kl. 11:00 og 15.00 

adventsteater aarhus
Nærværende oplevelser i trygge omgivelser 
I kan roligt besøge Teaterhuset Filuren: Der er nemlig masser af plads i deres store sal - og så bliver I naturligvis lukket ind i Filurens magiske univers sammen med dem, I har billet sammen med. Og så sørger det søde personale selvfølgelig for at placere jer trygt og sikkert i salen med god afstand til de øvrige gæster, så I sammen kan dele en dejlig og tryg juleoplevelse inde i varmen. 

I kan læse mere om adventsforestillingerne og få en lille smagsprøve på, hvad I kan forvente her

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 1. låge i 4 fortællinger ved juletid

Rigtig god fornøjelse - og glædelig jul!