Fastelavn står for døren, og Rubie's er klar med de fedeste kostumer! Nu skal I bare vælge om junior skal klædes ud som sej superhelt fra Marvel-universet eller måske en sød abe?

ANNONCE FOR RUBIE'S

Internationale Rubie's Masquerade forhandler udklædningstøj af højeste kvalitet, som er gennemført ned til mindste detalje. De har både kostumer til børn og voksne, og sortimentet er kæmpestort! Rubie's har nemlig alle de officielle licenser, der er godkendt af Marvel, Lucas Films, Warner Brothers mv. Så det er bare med at vælge, hvad junior skal være til fastelavn! Vi giver jer her et par bud på, hvad årets kostume kan være.

Til de små børn: Søde dyr

                 dinoabe kostume

Er familiens mindste glad for dyr og dinosaurer? Så er Dot the Dino eller Marvin the Monkey måske sagen? Kostumerne kan nemt tages udover en bluse og strømpebukser/gamacher, så dit barn ikke fryser.

Til de større børn: Superhelte

 

fastelavnskostume kostumebatgirl

Til de lidt større børn, er det måske superheltene, der hitter? Alle de seje superhelte, som I kender fra skærmen kan findes i Rubie's sortiment - og der er noget for både drenge og piger.

Nyheder: Hulk, Iron Man, Ikaris & Sersi

                    hulk 

                    kostume dreng

Har I set den nye superheltefilm Eternals? Så skal børnene måske klædes ud i de spritnye kostumer med Ikaris og Sersi? Eller er I mere til de klassiske og velkendte figurer? Så kan I også få fingrene i nye Hulk og Iron Man-kostumer.


Hold sikker fastelavn
Rubie's Masquerade har i mere end 70 år leveret det bedste inden for kostumer og udklædning. Alle produkter er testet og godkendt af EU's legetøjskommision, og er sikre at bruge. Derfor kan I med ro i maven sende børnene til fastelavn i vuggestue, børnehave eller skolen.

Kostumer i denne artikel:
Dot the Dino 
Marvin the Monkey 
Wonder Woman 
Supergirl 
Batgirl
Miraculous Lady Bug Dlx
Hulk Classic
Iron Man Classic 
Eternals Ikaris & Sersi Dlx

Alle kostumer i denne artikel kan købes på temashop.dk.