Der er ikke meget spa og luksus at komme efter i øjeblikket, hvor alt holder lukket. Men du har stadig mulighed for at forkæle familien med en tur i sauna, et lunt dyp i et hottub eller en forfriskende dukkert. 

3 spa-oplevelser

Lej en sauna
Hop i hottub
Den hard core

Lej en sauna

Det er stadig lidt køligt udenfor, og vi er formentligt mange, der drømmer om varme. Men når nu vi ikke kan rejse sydpå eller besøge byens varme spots, hvor vi normalt plejer at søge ly fra vinterkulden, er det heldigt, at det fortsat er muligt at leje en sauna! Få den placeret på et aftalt sted på et aftalt tidspunkt, bestem selv, hvor mange timer, du vil leje, og få den efterfølgende gjort rent af udlejningsfirmaet. Nemmere bliver det ikke at få varmen på luksuriøs og spa-agtig vis. 

Hvor? Bor I på Sjælland, er Mobilsauna en god løsning, og er I fra Jylland kan vi varmt anbefale Saunahytten. Rigtig god fornøjelse!

Hop i hottub

Ahh! Der er ikke noget som en tur i hottub! Og oplevelsen bliver faktisk kun endnu mere magisk, når I sidder i det varme vand midt i den kølige forårsluft. Så længe I kun er jeres faste gruppe på maks 5 personer, er der ikke noget, der stopper jer fra at booke en tid til en tiltrængt omgang velvære. Skal I have lidt ekstra for pengene, kan I eventuelt sørge for at booke tid omkring solnedgang, og nyde den smukke udsigt, mens I luner jer i vandet. 

Hvor? CopenHot på Refshaleøen er et oplagt sted at hoppe i baljen (fra 6 år). Den smukke udsigt over byen og vandet gør oplevelsen til noget helt særligt. Tip: Vandet er meget varmt, så bed dem evt. varme op til lavere temperatur, hvis I ikke er til det meget hotte vand. 

Den hard core

Er din familie en flok ægte vikinger, kan I også få en fantastisk oplevelse ved at springe i vandet sammen. Vinterbadning er et kæmpe hit i øjeblikket - også for børnefamilier - så pak jer ind i badetøj, varme sokker, et par gode støvler, en vinterfrakke og en hue, og hop i bølgen blå! Selve badeturen er måske kun et par sekunder lang, men efterfølgende vil I have følelsen af virkelig at have udrettet noget - både fysisk og mentalt. Og så er det jo den perfekte anledning til en ordentlig spand varm kakao, når I skal have varmen bagefter. 

Hvor? I bestemmer selv, om I vil dyppe jer i havet eller i en kanal inde i byen. 

 

Fotos: 1) Caroline Meldgaard 2) CopenHot.com pressefoto 3) Caroline Meldgaard