Cinematekets børnehit Børnebiffen har fået en storesøster! Under overskriften ”Familiebiffen” peger Cinemateket hver måned på de fedeste film for større børn i alderen 7-12 år. Vi har udvalgt vores 5 favorit film fra januar-programmet - tjek dem ud her!

ANNONCE

TARZAN MAMA MIA
Introducér ungerne til Erik Clausens skønne børnefilmsklassiker "Tarzan Mama Mia" fra 1989. En hjertevarm og komisk fortælling om elleveårige Rikke, der vinder en pony i et cornflakes-lotteri, og må installere ponyen på 2. sal i sin lille lejlighed. Filmen med vil garanti appellere til både små hestepiger og drenge, der vil have et godt grin - og så kan forældrene jo skråle med på Kim Larsens udødelige hit "Tarzan Mama Mia"!. Filmen har dansk tale, og anbefales fra 7 år.

Filmen vises d. 5/1 kl. 14, 9/2 kl. 13 og 15/2 kl. 12.30.


THE IMAGINARIUM OF DR. PARNASSUS

"The Imaginarium of Doctor Parnassus" er en amerikansk fantasy-film fra 2009 for de større børn. Filmen følger lederen af et omrejsende teaterkompagni, Dr. Parnassus, der har lavet en aftale med selveste djævelen og tager publikum gennem et magisk spejl for at udforske deres fantasi. Filmen anbefales børn fra 11 år, og har danske undertekster.

Filmen vises d. 3/1 kl. 17.15 og 18/2 kl. 21.30

VitelloVITELLO
Se den spritnye Vitello-film fra 2018! Charmetrolden fra forstæderne med den sjove mor og de irriterende venner har nemlig fået sin egen animationsspillefilm! Filmen er baseret på de populære og forfriskende politisk ukorrekte børnebøger af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen. Filmen anbefales fra 5 år og har dansk tale.

Filmen vises d. 13/1 kl. 14, 11/2 kl. 12:30 og 14/2 kl. 12.30

FLUGTEN FRA HØNSEGÅRDEN
Oplev "Flugten fra Hønsegården" - en animeret flugtfilm med høns, der er løst baseret på Steve McQueens film "Den store flugt" og med en ret uhyggelig hønsegård! Ungerne vil med garanti elske de charmerende modellervoks-høns, som f.eks. overhønen Ginger og den opblæste, amerikanske hane Rocky. Filmen anbefales fra 7 år, og har dansk tale.

Filmen vises d. 5/1 kl. 16.30, 11/2 kl. 14.15 og 14/2 kl. 14.15

Harold LoydHAROLD LOYD
Giv ungerne en anderledes biografoplevelse - ta' dem med ind og se stumfilm! Sjove, falde-på-halen stumfilm, som vil få ungerne til at tabe kæben af beundring og ligge flade af grin, vel at mærke. Cinemateket viser i januar og februar små stumfilm med den verdensberømte stuntmand og komiker Harold Lloyd, tilsat levende musik, så det er målrettet børnefamilier. Filmene anbefales fra 6 år.

Kan opleves d. 19/1 kl. 14 og 10/2 14


Alle Familiebiffens film kan opleves for en flad 50’er.

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.