Sidste år kunne Et Juleeventyr desværre ikke opleves af så mange familier pga. Corona. Heldigvis genopsættes forestillingen, der sidste år høstede 5 ud af 5 stjerner, så I har mulighed for at opleve Charles Dickens juleklassiker live på Aarhus Teater.

ANNONCE

Et juleeventyr
5 ud af 5 stjerner

Jubii! Et Juleeventyr genopsættes igen i år på Aarhus Teater, så endnu flere familier kan komme ind og opleve den rørende juleklassiker på de skrå brædder. Uanset om I kender historien om den gnavne og nærige Ebenezer Scrooge, der med hjælp fra fortidens, nutidens og fremtidens ånd, ender med at finde frem til julens (og livets) ægte mening, eller ej - er der noget at glæde sig til!

Sidste år høstede forestillingen Et juleeventyr nemlig 5 ud af 5 stjerner af vores egen Aarhus-anmelder. Hun skrev bl.a.

 

"Det var sand julemagi fra start til slut"

"... solide skuespilpræstationer og et fantastisk sceneshow, gjorde det altså for mig, og jeg måtte tørre en lille tåre væk fra øjenkrogen en gang eller to"

"Et Juleeventyr lægger op til så mange vigtige samtaler om bl.a. medmenneskelighed, næstekærlighed og ansvar."

Læs hele vores anmeldelse af Et Juleeventyr fra sidste år her.


Vi glæder os til en normal teatersæson

I år krydser vi fingre for en helt normal teatersæson uden mundbind og afstandskrav, så Aarhus Teater igen kan fylde deres sal med glade teatergæster i den søde juletid.

Forestillingen spiller fra den 2. november - 22. december.

Billetpriserne for voksne starter ved 150 kr., mens børn/unge op til 25 år kun koster 85 kr.! Husk at forestillingen er målrettet familier og børn fra 6 år og op. Vi anbefaler, at man holder sig til aldersbegrænsningen og måske læser historien højt derhjemme først, dels for at være forberedt på de lidt mere voldsomme steder i stykket, og dels fordi tidslinjen kan være svær at følge for de mindste.   

Læs mere om årets forestilling og book billetter her.