I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste selvlæsningsbøger for de 9-13-årige lige nu. Tjek vores guide ud her, og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Rex Dexter og de stendøde kæledyr
Er du klar til en virkelig langt ude historie? Drengen Rex vil gerne have en hund. Virkelig gerne. Men til sin fødselsdag får han ... en høne. Bare lige så hans forældre kan se, at han kan klare ansvaret. Men halvanden time efter er hønen kørt ned af en damptromle. Og så sker det sære. Rex bliver hjemsøgt af den døde høne. Og en forbrændt flodhest, en gorilla med en haj i numsen og en fladmast elefant. De døde alle i samme zoo, og Rex skal opklare hvordan. Før kan de ikke komme om på den anden side ... og før får Rex ikke ro. En hylende morsom, bizar og virkelig langt ude historie.
Forfatter: Aaron Reynolds
Pris: 149,95 kr. - køb den her

Hovedbrud
En fagbog til børn, som skal udvide forståelsesrammerne omkring videnskab og filosofi. Johan Olsen og Vincent Hendricks besidder stor faglig kompetence, skriver med humor og forstår at gøre det uforståelige forståeligt. 20 emner belyses fx: Klima, Tillid, Kærlighed, Fejl, Uendelighed, Himlen, Viden - og selvfølgelig klassikere som HVEM ER JEG?
Forfatter: Johan Olsen & Vincent F. Hendricks
Pris: 249,95 kr. køb den her

Skammerens datter
Med den fængslende fantasyserie om Skammerens datter har Lene Kaaberbøl fået sit store gennembrud både nationalt og internationalt. Serien har vundet adskillige priser, er omsat til både film og teatermusical og er blevet en moderne klassiker. I 2020 markeres 20års jubilæum for bog 1 med en ekslusiv udgave, gennemillustreret udgave i farver af Emil Landgreen. Forestil dig, at der findes et menneske, som blot ved at se dig i øjnene, kan afsløre alle dine løgne og bedrag. Det kan Skammeren. Dina er Skammerens datter, og til sin store fortrydelse har hun arvet sin mors evne. For hvordan kan man leve et helt almindeligt liv, når man har øjne, som ingen almindelige mennesker tør se ind i?
Forfatter: Lene Kaaberbøl
Pris: 314,95 kr. køb den her

Vildheks
"Ildprøven" er første bog i Lene Kaaberbøls serie om Clara, hendes kærlighed til dyr og hendes kamp for at overleve som vildheks i en verden hvor magi ikke ligefrem er barnemad. Clara mener selv, at hun er en helt almindelig pige, men i virkeligheden er hun en del af Vildverdenen..
Forfatter: Lene Kaaberbøl
Pris: 169,95 kr. køb den her

LÆS OGSÅ:

Efterårets papbøger for de 0-3-årige

Efterårets billedbøger for de 2-6-årige

Efterårets højtlæsningsbøger for de 5-7-årige

Efterårets højtlæsnings- og letlæsningsbøger for de 6-10-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

Fotos: Rasmus Cornelius