I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste papbøger for de 0-3-årige lige nu. Tjek vores guide ud her, og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Paw Patrol - figur og historie
Læs historien, mens du leger med dine yndlingsfigurer! Sæt figuren ned i støttefoden og leg med de forskellige hunde, mens du læser om deres sjove og spændende eventyr. 
Pris: 79,95 kr. - køb den her, her, her og her

Bog og 3 puslespil om Junglen
Virkelig indbydende æske med bog og 3 puslespil, der hver indeholder ni brikker med hver sit jungledyr: Elefant, frø og en farlig tiger. Gå på opdagelse i junglen med disse sjove og farvestrålende dyr.
Pris: 149,95 kr. køb den her

Cirkeline til de små
Cirkeline tæller til 10, Cirkeline finder farver og Cirkeline elsker ord er tre nye papbøger med den ikoniske lille alf. Lækre papbøger med tykke sider og helt enkel tekst til de allermindste Cirkeline-fans. Cirkeline og hendes gode venner, musene Frederik og Ingolf, tæller til ti, lærer ord og finder farver!
Forfatter: Hanne Hastrup
Pris: 79,95 kr. køb dem her, her og her

Den sultne larve Aldrigmæt - søg og find
Tag med på en spændende tur i skoven. Find den sultne larve Aldrigmæt og en masse andre dyr i denne smukt illustrerede papbog. På hver eneste opslag kan barnet følge vejen rundt i skoven med sin finger og løfte de mange spændende flapper undervejs.
Forfatter: Eric Carle
Pris: 99,95 kr. - køb den her

LÆS OGSÅ:

Efterårets billedbøger for de 2-6-årige

Efterårets højtlæsningsbøger for de 5-7-årige

Efterårets højtlæsnings- og letlæsningsbøger for de 6-10-årige

Efterårets selvlæsningsbøger for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

Fotos: Rasmus Cornelius