I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste højtlæsningsbøger for de 5-7-årige lige nu. Tjek vores guide ud her, og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

ALLE TIDERS BØGER vi læser sammen
Gyldendal fejrer 250-års jubilæum i år, og i den anledning kommer her en samling af nogle af de bedste billedbøger gennem tiderne - ALLE TIDERS BØGER vi læser sammen. Bogen er en guldgrube af danske børnebogsklassikere, som aldrig har været sat sammen før – lige fra H.C. Andersen-eventyr fra 1835 og Kaalunds fabler over Palle alene i verden og Halfdan Rasmussens børnerim til Cirkeline, Kaj, Vitello, Carl og Lille Frø.
Pris: 199,95 kr. køb den her

Disneys julekalender - 25 vidunderlige julehistorier
Aldrig har det været så sjovt at vente på juleaften! Hver dag frem til jul skal I sprætte en ny side op, og bag den lukkede side gemmer sig magiske julehistorier med alle jeres yndlingskarakterer. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Elsa, Peter Plys og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. 
Pris: 169,95 kr. - køb den her

Stjernevenner (1) Spejlmagi
En fin serie, som både formår at skildre børns hverdagsliv og problemer samt fange læserens interesse med sine fantasyelementer. Stjernedyrene skal finde hver deres stjerneven, nemlig et barn fra menneskeverdenen, der tror på magi. Stjernedyrene skal lære børnene at bruge magiske kræfter, som kan skabe glæde og fred i verden.
Forfatter: Linda Chapman
Pris: 129,95 kr. køb den her

Sallies historier
"Sallie er sådan en irriterende unge, der bor i mit hus. For eksempel plager hun mig hver evig eneste aften om en historie, før hun skal sove - altid lige midt i TV-Avisen. Og desværre er jeg sådan en fantastisk rar far …”. Heldigvis er Sallies far rigtig god til at fortælle historier. Han fortæller bl.a. om Verdens uartigste dreng, Den legetøjsløse stakkel, Pigen, der huskede det hele, og mange andre underholdende historier. Historierne er skrevet af Danmarks ukronede børnelitteraturkonge Kim Fupz Aakeson og skønt illustreret af Rasmus Bregnhøi. Til sammen skaber de hylende morsom højtlæsning.
Forfatter: Kim Fupz Aakeson
Pris: 229,95 kr. køb den her

LÆS OGSÅ:

Efterårets papbøger for de 0-3-årige

Efterårets billedbøger for de 2-6-årige

Efterårets højtlæsnings- og letlæsningsbøger for de 6-10-årige

Efterårets selvlæsningsbøger for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

Fotos: Rasmus Cornelius