I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste højtlæsnings- og letlæsningsbøger for de 6-10-årige lige nu. Tjek vores guide ud her, og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Charlie forvandler sig til en T-rex
Masser af illustrationer i denne forrygende morsomme serie, der også indeholder emner som bekymring og angst. Når Charlie bekymrer sig, forvandler han sig til tilfældige dyr. Presset gør det svært for Charlie at styre, hvor og hvornår han forvandler sig til et dyr - og endnu sværere at forvandle sig tilbage til Charlie igen.
Forfatter: Sam Copeland
Pris: 199,95 kr. køb den her

Vilde agenter 1 - Operation honningjagt
Da 8-årige Agnes bliver headhuntet til OBISTA (Organisationen til Beskyttelse af Imponerende Sjældne og Truede Arter), aner hun ikke, hvad der venter hende! Hun kommer i intens træningslejr hos et hold seje dyreagenter, fx en kalkun, en panda og en blæksprutte, og bliver sammen med Attie, hendes elefantspidsmuse-læremester, sendt ud på sin første mission, hvor hun skal bevise, at hun er en ægte OBISTA-agent. Vil det mon lykkes dem at redde den unge Urucu negra-honningbi Elton, der er blevet væk fra sin flok midt i Den Atlantiske Skov, hvor også den udspekulerede Axel Jabheart og hans onde polarræve er på jagt efter den sjældne bi?
Forfatter: Jennifer Bell
Pris: 124,95 kr. køb dem her og her

Olympia i Underbyen - En julefortælling i 24 afsnit
Flot illustreret julekalenderbog for hele familien. "Olympia i Underbyen" er en julefortælling i 24 afsnit (og lidt til) om pigen Olympia, der møder en nisse og beslutter at vove sig ned i det ukendte. Den handler om venskab, om en fantastisk skat – og om kloakker, rotter og utrolige hemmeligheder..
Forfatter: Benni Bødker
Pris: 199,95 kr. - køb den her

Opdagerklubben
Helt ny serie! Ella og Felix skal på mission i luftskibet, men den store skumfidusmaskine er gået i stå. Det er en katastrofe! Skumfiduser er nemlig den store energikilde, og går den i stå, vil de onde piraya-pirater tage over. Serien Opdagerklubben er Indiana Jones til børn, der elsker eventyr. Fantasi, spænding og humor (fortalt i farver). Bogen er velegnet til højtlæsning og selvlæsning til børn, der elsker Hundemand.
Forfatter: Bobbie Peers
Pris: 129,95 kr. køb dem her og her

LÆS OGSÅ:

Efterårets papbøger for de 0-3-årige

Efterårets billedbøger for de 2-6-årige

Efterårets højtlæsningsbøger for de 5-7-årige

Efterårets selvlæsningsbøger for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

Fotos: Rasmus Cornelius