I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste billedbøger for de 2-6-årige lige nu. Tjek vores guide ud her, og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Lille bille, stor giraf
Her mødes kæmpestore giraffer og bittesmå biller, hurtige sneharer og snu ørkenræve, brølende aber og majestætiske hvaler. Stor eller lille? Larmende eller stille? Mangefarvet eller ensfarvet? Alle er heldigvis forskellige!
Forfatter: Nastja Holtfreter
Pris: 99,95 kr. køb den her

Fire nye Paw Patrol-bøger
I Paw Patrol - Vovserne møder Tracker får PAW Patrol et nyt medlem! Vovsernes gode ven Carlos er i gang med et udgravningsprojekt i junglen. Han når lige at opdage en sej statue, da han pludselig falder ned i et stort, mørkt hul ... Heldigvis er junglevovsen Tracker lige i nærheden til at redde ham, og som tak bliver han medlem af PAW Patrol! Men det varer nok ikke længe, før Tracker får sin næste opgave. Junglen byder nemlig på flere overraskelser!
Pris: 69,95 kr. køb dem her, her, her og her

5 minutter i godnat - Peter Plys
En bog fyldt med korte historier til sengetid, læsetid – eller bare altid. Tag med Peter Plys og alle hans venner på eventyr, når de fejrer fødselsdag eller hjælper Ninka Ninus med at finde sit gode humør i denne højtlæsningsbog, der er fyldt med historier og skønne illustrationer fra Hundredemeterskoven. Fem minutter i godnat er korte historier, der passer perfekt til godnatlæsningen – eller til alle andre tidspunkter på dagen, hvor der lige er fem minutter tilovers.
Forfatter: Disney
Pris: 169,95 kr. køb den her

Disney Baby
Lær en masse nye ord med verdens sødeste Disney Baby. Løft flapperne og se, hvilke ting der gemmer sig under dem. Få også en boks formet som en bog med 6 minibøger fyldt med søde og lærerige historier. Bøgernes bagsider kan bruges som brikker til et puslespil, og så er de lige til at tag med på tur!
Pris: 99,95 kr. og 149,95 kr. - køb dem her og her

LÆS OGSÅ:

Efterårets papbøger for de 0-3-årige

Efterårets højtlæsningsbøger for de 5-7-årige

Efterårets højtlæsnings- og letlæsningsbøger for de 6-10-årige

Efterårets selvlæsningsbøger for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

Fotos: Rasmus Cornelius