Vi nærmer os med hastige skridt 1. december, og når nedtællingen til juleaften begynder, kan ventetiden forsødes med små hverdagsoverraskelser og gøre juletiden endnu mere magisk. Skal børnene forkæles med chokolade, vingummi, legetøj eller noget helt andet, så læs med her, for vi har samlet den ultimative guide til de sjoveste og lækreste julekalendere lige her!

TIL DEN SØDE TAND


Økoladen julekalender

Den stemningsfulde chokoladekalender med det vinterlige julemotiv fra Økoladen smager lige så sødt, som den ser ud. Kalenderen indeholder lækker økologisk mælkechokolade på 40 procent, og så støtter I samtidig Plant et Træ, når I køber kalenderen. Køb kalenderen her.

Pris: 90 kr.


Karamel kalender

Der er noget at glæde sig til hele december med den flotte karamel kalender fra Magasin, som indeholder hele 12 forskellige karamel-overraskelser med smag af fløde, chokolade, havsalt, kanel, citrus, hindbær, jordbær, vanilje, pebermynte og mange flere. De søde skuffer i kalenderen kan genbruges til opbevaring, og her er det kun fantasien, der sætter grænser.
Køb kalenderen her.

Pris: 299 kr.


Aalborg Chokoladen kalender

Skal børnene forkæles med lækker kvalitetschokolade, så er julekalenderen fra Aalborg Chokoladen en sikker vinder. De små chokoladeoverraskelser er håndlavet efter gamle opskrifter fra 1934, og kalenderen indeholder fem forskellige chokoladevarianter specielt udvalgt til børnenes smagsløg. Køb kalenderen her.

Pris: 178 kr.


Magasin chokoladekalender

Den eventyrlige julekalender med skovens vinterdyr fra Magasin gemmer på små massive chokoladestykker. Siderne kan foldes ud, så den kan stå selv, og så sidder en lille bamse klar til at skabe lidt ekstra julemagi i en af lågerne! Køb kalenderen her.

Pris: 169 kr.


Summerbird chokoladekalender

Man kommer sjældent galt af sted med chokolade fra Summerbird, og det samme gælder denne søde julekalender, som indeholder otte børnevenlige julevarianter i form af chokoladebarer, marcipan samt raffinerede fyldte chokolader. Køb kalenderen her.

Pris: 210 kr.


Candy Kittens vingummi kalender

En sjov og anderlede juletræskalender der, trods de lyserøde æsker, både er til vingummielskende piger og drenge. Hver af de 24 små æsker gemmer på veganske  vingummier i frugtige samgsvarianter, og udover at pynte fint på børneværelser, så er vingummierne fra Candy Kittens også 100 procent naturlige, glutenfri og GMO-fri. Køb kalenderen her.

Pris: 145 kr.


Jelly Beans Julekalender

Skal der tælles ned til juleaften med noget andet end en traditionel
chokoladekalender, så få ungernes slikhunger tilfredsstillet med lækre gelébønner i gode og uventede smage. Julekalenderen fra Jelly Belly indeholder små poser med de farverige bønner, og låge nummer fireogtyve skulle eftersigende indeholde et uimodståeligt julemix! Køb kalenderen her.

Pris: 175 kr.

DEM MED LEGETØJ


Pixi julekalender

Den store Pixi julekalender indeholder 24 pixibøger med hver sin julehistorie, som tilsammen danner én stor julehistorie. En spændende og sjov julekalender, som samtidig giver anledning til at hygge med højtlæsning. Køb kalenderen her.

Pris: 250 kr.
Alder: Fra 3 år


Meri Meri kalender

Små piger vil med garanti elske den fine julekalender fra Meri Meri. Bag hver låger gemmer der sig stempler med forskellige eventyr- og enhjørningemotiver og små stempelpuder i flotte farver. En oplagt mulighed for at være kreativ i løbet af december og måske lave flotte og farverige julekort. Køb kalenderen her.

Pris: 150 kr.
Alder: Fra 3 år


Paw Patrol kalender

Går der en lille Paw Patrol fan rundt derhjemme, så vil denne julekalender med garanti bringe julelys i øjnene. Julekalenderen består af 24 låger med søde figurer fra Paw Patrol, og kan helt sikkert være med til at gøre ventetiden til juleaften sjovere. Køb kalenderen her.

Pris: 239 kr.
Alder: Fra 3 år


Schleich dyre julekalender

Tæl ned sammen med dyrene og gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Lad børnene åbne en låge i Schleich julekalenderen, som gemmer på spændende overraskelser fra bondegården, og måske finder de deres yndlingsbondegårdsdyr. Der er lagt op til mange timers leg hele december med de søde dyr fra Schleich. Køb kalenderen her.

Pris: 270 kr.
Alder: Fra 3-8 årLEGO City julekalender

Fejr juletiden med LEGO City julekalenderen, der indeholder en snedækket legemåtte med bytema, hvor ungerne kan bygge deres egen juleby. Lågerne gemmer på festlige minimodeller og figurer fra tv-serien LEGO City Adventures. Køb kalenderen her.

Pris: 300 kr.
Alder: Fra 5 år


Cars julekalender

Der er lagt op til fart over feltet hver dag frem til juleaften med den sjove og seje julekalender fra Cars. Lågerne gemmer på Lynet McQueen, Bumle og de andre kendte figurer fra tegnefilmen samt tilbehør til at samle en racerbane, hvor bilerne kan køre om kap. Køb kalenderen her.

Pris: 340 kr.
Alder: Fra 3 år


Hot wheels julekalender

En anden julekalender, der også kan sætte fart på decemberdagene, er julekalenderen fra Hot wheels. Kalenderen indeholder farverige biler, sjovt tilbehør og en legemåtte, der kan foldes ud, så børnene kan lege og samtidig tælle ned til juleaften på ægte Hot wheels-manér. Køb kalenderen her.

Pris: 180 kr.
Alder: Fra 3 år

 


Snails julekalender med neglelak

Snails julekalender med 24 små gaver vil helt sikkert vække masser af begejstring hos alle små pyntesyge piger. Julekalenderen indeholder blandt andet flere neglelakker i forskellige farver, neglestickers, topcoat, lipgloss, øjenskygge og meget mere. Snails produkterne er specielt udviklet til børn, og er derfor fri for kemikalier. Neglelakkerne er 100 procent vandbaseret og kan nemt vaskes af med vand og sæbe, så alle kan sætte farve på december med god samvittighed. Køb kalenderen her.

Pris: 400 kr.
Alder: Fra 3 år


Schleich heste julekalender

Kalenderen fra Schleich er til alle hesteglade børn, og er fyldt med spændende overraskelser fra hesteverdenen. I lågerne gemmer der sig en dyrlæge, en hoppe og et føl, katte, kaniner, egern og mange andre små søde overraskelser, som kan forsøde ventetiden op til jul. Køb julekalenderen her.

Pris: 190 kr.
Alder: Fra 5-12 år


Frost kalender

Man skal være hurtig, hvis man skal have fingrene i denne populære julekalender med Elsa og Anna fra Frost tegnefilmen. Julekalenderen, der var populær sidste år, er tilbage igen i år. Kalenderen gemmer på forskellige hårspeænder, øreringe, halskæder, armbånd og meget andet, så de små Frost-fans kan ligne ægte prinsesser. Køb kalenderen her.

Pris: 218 kr.
Alder: Fra 3 år


Gurli Gris julekalender

Hvis Gurli Gris er et hit derhjemme, så bliver den her julekalender det med garanti også. Gør julemåneden ekstra hyggelig og underholdende med 24 små bøger, der hver især fortæller en lille historie om alle de sjove og julede ting, som Gurli og vennerne oplever i løbet af december. Julekalender lukkes med velcro, så den efterfølgende kan bruges til opbevaring af de små bøger. Køb kalenderen her.

Pris: 170 kr.
Alder: Fra 3 år

Den hjemmelavede


Hjemmelavet pakkekalender

Den hjemmelavede pakkekalender kan være tidskrævende, for det handler nemlig ikke kun om, hvad der gemmer sig i pakkerne, men også selve indpakningen. Her er der virkelig frie tøjler til at personliggøre kalenderen og sammensætte pakkerne, så de passer nøjagtigt til barnets alder og interesser. Gør lidt ekstra ud af indpakningen, og gør ophængningen til en del af indretningen på børneværelset eller stuen, og så vil pakkekalenderen med garanti vække endnu større spænding og juleglæde.

Find inspiration til både pakker og dekorative måder at hænge dem op på her.

Pris: Eget valg
Alder: Alle


DIY-kalender

Den søde DIY-kalender fra Søtrene Grene er en noget nemmere og stadig kreativ måde at peppe decemberdagene op på med lige præcis det, ungerne allerbedst kan lide. Lågerne har forskellige størrelser, så der er plads til både store og små finurlige lækkerier. Køb kalenderen her.

Pris: 35 kr.
Alder: Fra 3 år

Julekalender i træ

En super flot julekalender i træ med 24 låger, som kan genbruges år efter år med fornyet indhold i de små skuffer, hvor kun fantasien sætter grænser. Kalenderen er smukt dekoreret med fine udskæringer, huse og grantræer, og når mørket falder på, kan lysene i husene og gadelygterne tændes. Både charmerende og personlig at have stående på børneværelset. Køb kalenderen her.

Pris: 539 kr.
Alder: Fra 3 år


Færdiglavet pakkekalender

Skal ungerne have en hjemmelavet pakkekalender, og halter det lidt med inspirationen til indholdet af de mange pakker, eller skal der bare spares lidt tid på alle juleforberedelserne, så er den færdiglavede pakkekalender fra Nisseværkstedet en nem måde at skabe juleglæde på. Kalenderen er i sin helhed et kreativt gør-det-selv projekt til ungerne, der indeholder 24 små breve fra værkstedsnisserne, som har brug for hjælp til at bygge en nisse eller en rensdyrsbamse inden juleaften. I de små breve forklares dagens sjove opgave, og så er det ellers bare med at slippe både kreativiteten og fantasien løs. Køb kalenderen her.

Pris: 520 kr.
Alder: Fra 4 år

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.