Med fastelavn lige om hjørnet, bugner byens bagerier med cremefyldte, sprøde, glasurpyntede fastelavnsboller i alle regnbuens farver, som både børn og voksne kan køre ned i spandevis. Vi giver dig et overblik over de bedste fastelavnsboller i Aarhus!

Foto: Lagkagehuset 

Lagkagehuset

Hvornår? Fra d. 6. januar
Hvor? Thorvaldsensgade 26A, 8000 Aarhus C, M.P. Bruunsgade 34, 8000 Aarhus C, Langenæs Alle 14, 8000 Aarhus C, Nordre Strandvej 45C, st, 8240 Risskov, Grenaavej 275, 8240 Risskov

Når vi taler fastelavnsboller er der ingen vej udenom Lagkagehuset! De har et hav af forskellige smagsvarianter - både åbne skum-bomber, lukkede gammeldags og de åbne med creme eller marmeladefyld. I år præsenterer de også en svensk inspireret semlor-fastelavnsbolle med kardemommecreme, sød mandelmasse og masser af flødeskum. Der er kort sagt noget for enhver smag, og der er ikke en finger at sætte på kvaliteten.

Foto: MIB 

MIB

Hvornår? Fra d. 7. januar
Hvor? Langenæs (i Meny) Skanderborgvej 18-24, 8000 Aarhus C, Risskov Brynet (i Meny) Vindrosen 37 st., 8240 Risskov, Frichsparken Søren Frichsvej 36c, 8230 Åbyhøj, Parkhusene Mariane Thomsens gade 1, 8000 Aarhus Ø

MIB er et aarhusiansk madunivers, der leverer en blanding af klassisk og moderne bagværk - og de har selvfølgelig også lækre fastelavnsboller! Der er i år 2 slags gammeldags med hhv. remonce og belgisk chokolade samt en hindbær og remonce variant. Flødevarianten fås med hindbær og flødecreme samt en med sarah bernhardt-creme og solbær.

Foto: Mor Anna 

Mor Anna

Hvornår? Fra d. 11. januar
Hvor? Mejlgade 5, 8000 Aarhus C

Mor Anna står altid klar, når der skal kvalitetsbagværk med hjem til kaffen. Og selvfølgelig er Latinerkvarterets populære bageri også leveringsdygtigt, når det kommer til sæsonens skumfyldte fastelavnsboller. De fås i flere forskellige smagsvarianter - gammeldags lukkede med creme og chokolade, åbne fastelavnsboller med creme eller hindbær og fløde fastelavnsboller i 4 varianter: abrikos/caramel, Sarah Bernhard, hindbær eller citroncreme.

Foto: La Cabra Bakery 

La Cabra Bakery

Hvornår? Fra d. 17. januar
Hvor? Borggade 4F, 8000 Aarhus C

Hos La Cabra Bakery kan du blandt andet få fingrene i en cremefyldt fastelavnsbolle med hindbærkompot. Der er flere smagsvarianter at komme efter og bageriet fortæller, at man bør holde øje med kagedisken, for der er en ny, lækker fastelavnsbolle-nyhed på vej!

Foto: SchweizerBageriet 

SchweizerBageriet

Hvornår? Fra d. 4. januar
Hvor? M.P. Bruunsgade 56, 8000 Aarhus C

Hos Aarhus' ældste bageri finder I selvfølgelig også et godt bud på årets fastelavnsbolle! Med sprød dej, med og uden fløde, forskelligt fyld og lækker pynt på toppen, er der ikke et øje tørt hos hverken store eller små, når I sætter tænderne i jeres nye favoritbolle. Er I mere til den klassiske, fås også gammeldags fastelavnsboller. God fornøjelse!

Foto: Emmerys 

Emmerys

Hvornår? Fra d. 25. januar
Hvor? M.P. Bruunsgade 49, 8000 Aarhus C, Silkeborgvej 226, 8230 Åbyhøj, Guldsmedgade 24-26, 8000 Aarhus C, Nordre Strandvej 24, 8240 Risskov, Bruuns Galleri / M.P. Bruunsgade 25, 8000 Aarhus C

Hop forbi en af byens Emmerys-butikker, og sæt tænderne i en klassisk fastelavnsbolle, hvor den bløde creme er indhyldet i vaskeægte mormordej. Den gammeldags fastelavnsbolle fås i 3 smagsvarianter med henholdsvis vaniljecreme med chokoladestykker, æblecreme og hindbærcreme. Mums!

Foto: Briançon

Briançon

Hvornår? Fra d. 11. januar
Hvor? Åboulevarden 53, 8000 Aarhus C

Med bæredygtighed, smag og kvalitet for øje, har Briançon begået et lækkert lille udvalg af fastelavnsboller. Der er tale om den gammeldags variant, hvor den lukkede bolle gemmer på lækkert fyld, og er toppet med sød glasur. I er nok nødt til at smage en af hver, for at finde frem til årets favorit!