Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have! Med fastelavn lige om hjørnet, bugner byens bagerier med cremefyldte, sprøde, glasurpyntede fastelavnsboller i alle regnbuens farver, som både børn og voksne kan køre ned i spandevis. Vi giver dig her overblikket over de 5 bedste fastelavnsboller i Aarhus!

Top 5

Mor Anna
♥ Lagkagehuset
SchweizerBageriet
♥ Emmerys
♥ Briançon

Mor Anna

Hvor: Mejlgade 5, 8000 Aarhus C

Mor Anna står altid klar, når der skal kvalitetsbagværk med hjem til kaffen. Og selvfølgelig er Latinerkvarterets populære bageri også leveringsdygtigt, når det kommer til sæsonens skumfyldte fastelavnsboller. De fås i forskellige smagsvarianter, og så smager de mindst lige så godt som de ser ud!

Lagkagehuset

Hvor: Thorvaldsensgade 26A, 8000 Aarhus C, M.P. Bruunsgade 34, 8000 Aarhus C, Langenæs Alle 14, 8000 Aarhus C, Nordre Strandvej 45C, st, 8240 Risskov, Grenaavej 275, 8240 Risskov

Når vi taler fastelavnsboller er der igen vej udenom Lagkagehuset! De har et hav af forskellige smagsvarianter, og både åbne skum-bomber, lukkede gammeldags og de åbne med creme eller marmeladefyld. Der er kort sagt noget for enver smag, og der er ikke en finger at sætte på kvaliteten. 

SchweizerBageriet

Hvor: M.P. Bruunsgade 56, 8000 Aarhus C

Hos Aarhus' ældste bageri finder I selvfølgelig også et godt bud på årets fastelavnsbolle! Med sprød dej, skum i lange baner og lækker pynt på toppen, er der ikke et øje tørt hos hverken store eller små, når I sætter tænderne i jeres nye favoritbolle. God fornøjelse! 

Emmerys

Hvor: M.P. Bruunsgade 49, 8000 Aarhus C, Silkeborgvej 226, 8230 Åbyhøj, Guldsmedgade 24-26, 8000 Aarhus C, Nordre Strandvej 24, 8240 Risskov, Bruuns Galleri / M.P. Bruunsgade 25, 8000 Aarhus C

Hop forbi en af byens Emmerys-butikker, og sæt tænderne i en klassisk fastelavnsbolle, hvor den bløde creme er indhyldet i vaskeægte mormordej. Den gammeldags fastelavnsbolle fås i 3 smagsvarianter med henholdsvis vaniljecreme med chokoladestykker, æblecreme og hindbærcreme. Mums!

Briançon

Hvor: Åboulevarden 53, 8000 Aarhus C

Med bæredygtighed, smag og kvalitet for øje, har Briançon begået et lækkert lille udvalg af fastelavnsboller. Der er tale om den gammeldags variant, hvor den lukede bolle gemmer på lækkert fyld, og er toppet med sød glasur. I er nok nødt til at smage en af hver, for at finde frem til årets favorit!

 

Fotos: 1) Mor Anna 2) Lagkagehuset 3) SchweizerBageriet 4) Emmerys 5) Briançon