I sommerferien har man mere tid og overskud til at tage bilen ud af byen, og opleve noget for hele familien. Vi har fundet 5 gode udflugter for børnefamilier som er køreturen værd.

Kattegatcentret
Ta' ungerne med i Kattegatcentret som har et hav af aktiviteter for børn i sommerferien. Udenfor finder i sællagunen hvor I kan se de nuttede sæler blive fodret. I kan også opleve fodring af hajerne, og klappe en haj hvis I tør! Udenfor kan I også plaske på vandlegepladsen og være med i den store krabbedyst, hvor familier dyster i at fange den største krabbe.

Ree Park SafariRedigér
Ree Park Safari er det tætteste man kommer på en safari-oplevelse i Danmark. Man kan b.a. tage på landrover safari og se giraffer, zebraer, strudse og verdens største antiloper. Gå en tur på abeøerne og kom helt tæt på de aktive og nysgerrige lemurer. Kryds den nordamerikanske prærie og se de sorte bjørne og arktiske ulve. På Falkonerscenen er der fugleopvisning med bl.a. indiske ænder og en kæmpestor amerikansk ørn der flyver tæt på publikum. 

Jesperhus feriecenter
Jesperhus har rigtig meget at byde på for børnefamilier. Der er et stort badeland, som både er udendørs og indendørs, og en rigtig flot blomsterpark med en skøn legeplads til ungerne, hvor I også finder Junglezoo hvor I kan komme helt tæt på dyrene. Her har de har også det sjove legeland; Hugoland, hvor I kan møde jungledyret Hugo og hans venner.

 

Djurs Sommerland
Hvis I er til fart, leg og sjov er Djurs Sommerland lige noget for jeres familie. De har Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. To nye forlystelser er Safaribussen for hele familien, hvor I kommer igennem junglen, samt den nye børnerutsjebane Junglerally der har fart over feltet.

Fregatten Jylland
På det flotte gamle træskib Fregatten Jylland kan hele familien opleve Danmarkshistorien på en sjov og spændende måde. I kan gå på skattejagt og prøve at finde Kalle Krudts skat! Den ligger gemt tæt på skibet, se om I kan finde det ved hjælp af skattekortet. På skibet kan du prøve at finde de seks nøgler som Kalle Krudt har gemt, for at man ikke kan åbne hans dødemandskiste!

Fotos: 1) Kattegatcentret 2) Ree Park Safari 3) Jesperhus 4) Visitdjursland 5) Fregatten Jylland

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.