Er dine børn ægte vandhunde, så tag dem med til nogle af Aarhus’ bedste bademuligheder for børn og vandglade sjæle. I vores samling af steder er der plads til både små og store vandhunde og til både erfarne vandhunde samt nybegynderne.

Endless Connection

Havnepladsen, 8000 Aarhus C (mellem Toldboden og Navitas)

Endless Connection er en af de nyere installationer på Aarhus’ moderne havneplads. Her kan børnene løbe gennem det sprudlende springvand, der skyder høje stråler af vand op fra jorden. Springvandet egner sig både til en våd forfriskning i det dejlige sommervejr, men også til leg og konkurrence om ikke at blive ramt af de høje vandmure.

Havnebadet

Bassin 7, 8000 Aarhus C

Aarhus har for nyligt åbnet verdens største havnebad med både et junior- og børnebassin. Her kan de yngste også nyde de lækre nye faciliteter i trygge rammer. Der er masser af plads til svømning og leg i det friske havvand, og stedet byder både på omklædningsrum, livreddere og diverse madboder.

Hinnerupbadet

Ådalsvej 88, 8382 Hinnerup

20 minutters kørsel nord for Aarhus finder I Hinnerupbadet – en stor svømmehal for hele familien. Familiebadet tilbyder adskillige svømmehold som f.eks. vandgymnastik for gravide, familiesvømning med både små og store børn, familiefitness og babysvømning. Man kan også besøge stedet på regulær vis, hvor man kan nyde de forskellige bassiner og rutchebaner.

Den Permanente

Den Permanente, 8240 Risskov

Den Permanente er en af byens bedste badestrande og nok også den mest populære, som ligger lige nord for Aarhus centrum. Stranden er i år blevet tildelt det Blå Flag, hvilket vil sige, at stranden er internationalt anerkendt for dens høje standarder inkluderende vandkvalitet, gode faciliteter og høj badesikkerhed.

Den uendelige briBallehage Strand

Ballehage Strand, 8270 Højbjerg

Syd for Aarhus ligger Ballehage naturstrand. Stranden er placeret i skønne omgivelser tæt på Marselisborgskoven og er perfekt til en afslappende dag i solens varme. Stranden er børnevenlig og byder på adskillige badebroer, herunder den populære Den Uendelige Bro, som er opsat i sommerhalvåret. Stedet er klart et besøg værd, uanset om man skal i vandet eller ej.

 

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram

 

Fotos: 1. Endless Connection af Christina Smedegaard 5. Ballehage Strand af Karen Lund Moustgaard