Er I vilde med Harry Potter, magi og fantasy derhjemme? Så vil disse 5 fortryllende tips med garanti hitte!

Harry potter studios
Harry Potter Studios i London

Gå all in - smut til London og besøg Harry Potter Studios, som vil blæse jer bagover. Kom bag om kameraet og se hvordan Harry Potter-filmene blev til og oplev kostumer, effekter og rekvisitter. Besøg platform 9 ¾  og snup en tur med Hogwarts Ekspressen, oplev Den forbudte skov, Dumbledores kontor, drengenes sovesal og meget mere. En kæmpe oplevelse for Potter-fans.


Magisk merchandise

En tryllestav med lys, en særlig Hogwarts-sweater eller hvad med Hogwarts Ekspressen som togmodel? Besøg Faraoes Cigarer, som rummer en god bunke merchandise fra det fantastiske univers. Sæt god tid af til at snuse rundt i den hyggelige butik, som også er eksperter på tegneserier, rollespil, fantasy og meget mere - ungerne vil elske det.

Psst! Tjek også Superhelten, der har et imponerende udvalg af Harry Potter-merchandise.


Magiske dage 2019 i Odense

Hvis det er Harrys univers, der hitter derhjemme, skal I besøge Odense i efterårsferien d. 17.-19. oktober! Her løber festivalen Magiske Dage nemlig af stablen, og Harry Potters særlige univers foldes ud i den charmerende bys gader. Programmet for festivalen bliver afsløret d. 2. september og billetsalget starter d. 16 september. Følg med her. Der er gratis indgang til festivalen, men enkelte arrangementer kræver tilmelding og betaling.

LÆS OGSÅ - GUIDE: GRATIS BØRNE-OPLEVELSER I KBH


Harry Potter-quiz i verdens største labyrint

På Samsø ligger verdens største labyrint, som dækker et areal på 6 ha og har en stilængde på 5,4 km! Udover labyrinten leder tankerne hen på den 3. udfordring i Harry Potter og Flammernes Pokal, kan I også prøve en Harry Potter-stifinder i labyrinten! Stifinderne gør turen endnu sjovere, og leder jer ind til pladserne og templet gennem Harry Potter quizspørgsmål - der er flere forskellige sværhedsgrader. I kan læse mere om stifinderne her.

Gå på jagt efter magiske skjulerier

Med den nye spil-app Harry Potter Wizards Unite kan I nu gå på opdagelse efter magiske skabninger og rekvisitter fra Potter-universet i den virkelige verden! Eller næsten da! Appen er udviklet af Pokémon GO og fungerer på samme måde - et augmented reality-spil, hvor man skal bevæge sig rundt til fods for at fange magiske væsner, der har forvildet sig ind i mugglernes verden. Spillet er virkelig gennemført og enhver Potter-fan vil elske det - men pas på, det er yderst vanedannende for både børn og voksne! :-)

 

Fotos: Morten Rand, Faraoes Cigarer, Magiske Dage i Odense & Samsø Labyrinten

TIP! Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.