Tænder Disney julelys i ungernes øjne? Så vil de smile bredt over disse 5 Disney-tips!Den på skøjter - Disney on Ice

Disney + skøjteløb = Disney On Ice! I vinterferien 2019 er det verdensberømte Disney On Ice tilbage i Danmark med et nyt show, hvor ungerne møder Disneys velkendte magiske univers sammen med nogle af verdens dygtigste skøjteløbere. I showet tager Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And og Fedtmule en tur ned ad memory lane i et festfyrværkeri af magi og sjov. Showet spiller bl.a. i Forum d. 21.-23. februar - sikr jer billetter her.

Den eventyrlige - Disney Store

På Strøget i København finder I Disney Store, som er magisk for store og små, perfekt til gaveindkøb og indrettet meget eventyrligt. Bagerst i butikken kører altid en velkendt Disney-film, som ungerne kan hygge sig med. Udover bamser, krus, figurer og meget mere med Disney-motiver, er det også her, I finder den helt rigtige Disney-udklædning, hvis poden drømmer om at ligne Askepot eller måske Buzz Lightyear på en prik. 

LÆS OGSÅ: De 10 gode legepladser

Panduro Disney
Den krea - DIY med Disney

Smut ind på Pinterest og søg på "DIY Disney" - så dukker der tusindvis af krea-ideer op, som du kan lave med ungerne. Her er alt fra Mickeys ører som hårbøjle og Frost som perleplade til de vildeste udklædninger, søde Disney-smykker og meget, meget mere. Tjek også Panduro - her finder I et væld af DIY Disney lige til at gå til - perfekt til en hyggedag derhjemme. Den vilde - Disneyland

Tag turen helt til Paris og besøg den legendariske park: Disneyland Paris. En magisk oplevelse, som ungerne vil snakke om igen og igen! Bliv betaget af Torneroses slot, mød Mickey, Andersine og alle de andre, se parader, besøg de 5 fantastiske lande fyldt med vilde, sjove og helt eventyrlige forlystelser eller besøg Walt Disney Studios Park og kom med bag kameraet på de store Disney-film. Det tager flere dage at nå igennem hele parken, så sæt god tid af.


Den store oplevelse - Tarzan som teater

Oplev Disneys musical "Tarzan" med musik og tekst af den Oscar-belønnede og syvdobbelte Grammy-modtager Phil Collins! Det er Fredericia Teater der sætter stykket op, og det spiller bl.a. i København på Scandic Falkoner Salen i uge 47-49 i 2019 - find billetter HER. Kom afsted og oplev klassikeren om menneskebarnet Tarzan, der vokser op blandt gorillaerne i den vestafrikanske regnskov (fra 6 år). 

Fotos: 1. Youtube 2. Caroline Hemmingsen 3. Panduro 4. Youtube 5. Søren Malmose