Sluger du også fødselsberetninger, som var det Netflix-serier? Så skal du læse med her! Vi har nemlig samlet 5 bloggeres vilde, smukke og fantastiske fødselsberetninger til jer her.


Hello Sofie

Sofie Bøcher Lindquist blogger på Hello Sofie, er gift med Mads og har drengene Gustav og Louie. Den første fødsel med Gustav var en overvældende og voldsom oplevelse, og Sofie havde et stort behov for at tale om det efterfølgende. Louis' ankomst var derimod en fantastisk oplevelse, som var svær at sætte ord på.

Læs om Gustavs fødsel og Louies fødsel.


Sneglcille

Cecilie Falgren Rubini blogger under navnet Sneglcille, og bor i Hornbæk med sin mand og tre børn: Otto, Uma og LouLou. De tre fødsler var meget forskellige, for eksempel var Cecilie og hendes mand Michael ikke sammen, da Otto blev født, og den sidste med LouLou var en hjemmefødsel.

Læs om Ottos fødsel, Umas fødsel og LouLous fødsel.


Rockpaperdresses

Cathrine Widunok Wichmand, også kendt som Rockpaperdresses, bor på Frederiksberg med sin mand Adam og deres lille søn Eddie, der kom til verden i efteråret 2018. Fødslen var lang - 40 timer fra første ve - og kan være hård at læse, blandt andet fordi Cathrine og Eddie blev adskilt lige efter fødslen.

Læs del 1, del 2 og del 3.


Mille Emilie

Mille Emilie blogger på SonomaSeven.dk, og er netop flyttet til Dragør, hvor hun bor sammen med sin mand Lasse og datteren Frida. Fridas fødsel gik over al forventning, og Mille Emilie beskriver selv veerne som klart de værste, men selve det at føde som “peace of cake”. Mille Emilie er i øjeblikket gravid med familiens lillesøster, så hold øje på bloggen, hvor der sikkert snart dukker endnu en rørende fødselsberetning op.

Læs om Fridas fødsel.


Julie-Elsebeth

Julie-Elsebeth er blogger, og har sammen med kæresten Arne, datteren Inge, der kom til verden i et badekar på Rigshospitalet i begyndelsen af 2018. Julie-Elsebeth beskriver fødslen som den absolut bedste oplevelse i sit liv – ikke kun fordi hun fik Inge ud af det, men også fordi det føles fantastisk at kunne gennemføre sådan en fysisk udfordring og efterfølgende føle sig stærk og sej.

Læs om Inges fødsel.

 

Fotos: 1) Hello Sofie - foto af Jess Lycoops 2) Sneglcille 3) Rockpaperdresses 4) Mille Emilie 5) Julie-Elsebeth