Skal der bestilles mad udefra nytårsaften, skal børnene selvfølgelig ikke snydes for den gode nytårsmad! Vi guider her til byens lækreste børnemenuer.

Mefisto

Mefisto restaurant og gårdhave tilbyder mad ud af huset, og i år kan I få en lækker 4-retters børnemenu til 150 kr pr. barn! Menuen består af samosa med kylling i karry og gulerodsstænger med dip som appetizer, tomatsuppe med pasta serveret med naanbrød til forret, klassisk pizza med skinke og ost til hovedret og fyld selv ”champagneglas” med frugt, vaniljecreme, brownie og krymmel til dessert. Til menuen får I endda også en lille overraskelse. Bestillingen kan hentes på dagen midt i Aarhus centrum.

Meyers

Hos Meyers tilbydes der en lækker 3-retters menu bestående af cremet kartoffelsuppe med drys af sprødstegt bacon og en ølandshvedebolle til forret, mør kylling fra Løgismose med mild skysauce, luftig kartoffelmos rørt med smør og sprøde grønsager til hovedret og en chokolademousse med knas af brændt hvid chokolade med saltede jordnødder og kompot af solbær til dessert. Menuen koster 145 kr. pr. barn, og der leveres til hele landet d. 30. december.

Kok Omega

For 198 kr. pr. barn kan man hos Kok Omega bestille en 3-retters menu med forskellige valgmuligheder. Til forret kan I vælge mellem en rejecocktail med tilhørende flute eller tartelet med høns i asparges. Til hovedret kan der vælges mellem fiskefilet, hjemmelavede pommes frites samt grøntsagssnacks og hjemmelavet lasagne med grøntsagssnacks og flute. Til dessert fås en lækker trilogi af chokolademousse med knas, lime, karamel serveret med blåbærkompot. Bestillingen kan afhentes i Søften, lige uden for Aarhus eller leveres til hjemmet.

Bilka

Bilka tilbyder igen i år en budgetvenlig nytårsmenu til både børn og voksne. Børnemenuen koster 89 kr. pr. barn og består af tunsalat med agurkestænger og cherrytomater til forret, byg-selv-burger til hovedret og pandekage med is, friske bær og chokoladekrymmel til dessert. Menuen kan bestilles på Bilkas’ mad ud af huset’-hjemmeside og afhentes i det lokale varehus på dagen.

Kokken og Jomfruen

Hos Kokken og Jomfruen kan I for bare 70 kr. pr. barn bestille en lækker menu til ungerne med f.eks. tortillas med oksekød og tilbehør som agurkestave, gulerodsstave, cherrytomater, lækker dip og baguette med smør. Andre børneklassikere som frikadeller, pølsehorn og kyllingeoverlår er også på menuen, hvis det skulle friste. Kokken og Jomfruen leverer, og der skal bestilles til mindst 5 børnekuverter.

Bonus: GÄST

Hos GÄST midt i Aarhus, kan der købes en kæmpe nytårsmenu med seks serveringer til voksne. Her er det muligt at tilkøbe en reduceret menu til børn med 3 serveringer for 300 kr.  

 

Fotos: 1) pexels, 2) Meyers, 3) Kok-Omega, 4) Bilka, 5) Pexels