Skal I holde mini-påskefrokost i år? Så se med her, hvor vi kommer med børnevenlige DIY-ideer til fin og afdæmpet påske-bordpynt, som både store og små vil synes om.


     

ANNONCE

Påske i naturfarver

Påskepynt forbindes oftest med skriggule kyllinger og massevis af fjer - noget der hitter hos ungerne, men ikke altid hos de voksne. Hører du til en af dem, der væmmes ved den skriggule påskefarve, men alligevel synes der skal lidt forår og hygge ind i stuen? Så se med her. Vi er nemlig gået i en bue udenom den gule farve, og har i stedet udvalgt en række påskeprodukter i afdæmpede og naturlige farver fra Panduros sortiment, som vil pryde ethvert påskebord. Pynten er et oplagt DIY-projekt med ungerne, da den er superlet og hurtig at lave - og så vil de være ellevilde med de små søde påskeharer og miniature-figurer.

Pynt og påskeæg som bordkort

Det skal du bruge
Påskeæg af pap
Manillamærker
Bånd
Sort tusch
Paptallerkener
Servietter
Træfigurer: æg og harer
Vagtelæg


Sådan gør du
Skriv gæsternes navne på manillamærker, og bind dem om påskeæggene med fint bånd. Fyld evt. æggene med søde overraskelser til gæsterne. Hvis ikke I ønsker en decideret bordplan, kan I også bare klistre fine glansbilleder på æggene som nedenfor. Placér ét æg på hver tallerken, og dekorér bordet med vagtelæg, samt æg og harer i træ.

Miniature påskelandskab

Det skal du bruge
Chenille kaniner
Påskeæg og kurve
Miniature køkkenhave

Sådan gør du
Lad børnene lave små påskelandskaber i potteplanter eller på bordet med de søde miniaturekit og harer fra Panduro. I kan evt. også dække en tallerken eller træstub med mos, så landskabet bliver ekstra autentisk.

 

Se også vores DIY-video her