Er I på udkig efter en legeplads, hvor også familiens yngste kan få lov at mærke suset i maven og vinden i håret? Så læs med her, hvor vi guider jer til legepladser med babygynger i Aarhus.

babygyngeLegepladsen på Steen Billes Torv

Hvor: Steen Billes Torv, Aarhus N 
Steen Billes Torv er et rent slaraffenland for de mindste med sit store sandareal, hvor I finder alt fra rutsjebane med tilhørende kravlehule, vippedyr, legeskib og selvfølgelig pladsens babygynge, hvor der både er plads til store og små rumpetter.

Børnenes Jord

Hvor: Thunøgade 2, Aarhus C 
Legepladsen Børnenes Jord på Thunøgade er en favorit blandt aarhusianske småbørnsfamilier, og Jorden er et oplagt sted at lade de små poder opleve en vippe-, snurre- eller gyngetur!

Legepladsen i Mindeparken

Hvor: Kongevejen, Aarhus C 
På legepladsen i Mindeparken kan børn i alle aldre være med. Her er rutsjebaner i forskellige højder, store sandområder med legeredskaber, vippedyr, karuseller og selvfølgelig gynger til store og små.

Skanseparken

Hvor: Marselisborg Allé 1, Aarhus C 
I det naturskønne område midt i byen finder I en skøn lille legeplads med sandkasse, legehus, rutsjebane og gyngestativ, hvor der både er mulighed for selv at gynge højt eller lade mor og far bestemme farten.

Den lille legeplads i Botanisk Have

Hvor: Mønsgade 16, Aarhus C
I bunden af Botanisk Have, tæt på Den Gamle By, ligger den lille hyggelige legeplads med sandkasse, rutsjebane, vippedyr og gyngestativ. Under legeredskaberne er blødt underlag med store græs- og sandarealer, hvilket gør legepladsen særligt velegnet til de mindste.

Foto: Adobe Stock