Nyd de magiske weekender den 2.-3. og 9.-10. oktober, hvor Københavns store filmfestival for børn og teenagere, BUSTER, slår dørene op til særlige film og sjove events i byens biografer!

ANNONCE

Buster publikumFilmfest for de 3-16 årige

Kalder alle filmglade børn og teenagere! Gå ikke glip af byens bedste filmfest! Når efteråret og mørket kommer snigende, inviterer filmfestivalen BUSTER traditionen tro indenfor i varmen til masser af film og sjove events i byens biografer. Det hele sker i weekenderne den 2.-3. og 9.-10. oktober 2021, og er henvendt til børn og teenagere i alderen 3-16 år.

Sun ChildrenBørne- og ungdomsfilm fra hele verden

Med mere end 20 år på bagen, er BUSTER efterhånden blevet en velkendt del af den Københavnske børnekultur, og år efter år disker de op med et alsidigt filmprogram, hvor kvaliteten er i top. Med andre ord, finder I på BUSTER spændende og særlige titler, som I skal lede længe efter på Netflix. I år byder det store weekendprogram f.eks. på børne- og ungdomsfilm fra hele verden - heriblandt Irland, Iran og Indien. Oplev bl.a. den Oscar-nominerede iranske eventyrfortælling Sun Children og den indiske feel good-film Biswha. Gå heller ikke glip af den irske must see Wolfwalkers, der byder på mageløse tegninger og imponerende musik. Der vil være noget for enhver smag - også genremæssigt!

Masser af fede events

Udover de mange nye premierefilm fra hele verden, byder BUSTER også på en lang række spændende events for hele familien. I har bl.a. mulighed for at game i biografen, deltage i et interaktivt western-mysterie, møde julemanden (off-season!), opleve live-dubbing, danse med Hunden Ib, møde Danmarksmesteren i løbehjul, opleve børnerock til open air-visning, lege i BUSTERs skøre bjørnehus og meget mere.

buster filmfestivalI finder BUSTER i byens bedste biografer: CinemaxX på Vesterbro, Grand Teatret i Indre by, Empire på Nørrebro og Cinemateket ved Kongens Have.

Se hele programmet på www.BUSTER.dk eller find det i en trykt version på biblioteket og i biograferne.

 

Fotos: BUSTER