Børn i byen har besøgt Børnehuset på Louisiana, hvor de mindste gæster kan finde deres indre kunstner frem, og slå sig løs i et mekka af maling, ler og limpistoler fra Panduro.

ANNONCE I SAMARBEJDE MED PANDURO

Louisianas børnehusSlip fantasien løs

Har du et barn, der elsker at tegne, male og modellere? Så er et besøg i Louisianas Børnehus absolut et MUST! Her kan børn nemlig slippe fantasien løs, og udfolde deres kreative evner i de åbne værksteder. Hvert værksted har et tema, f.eks. maleværksted eller byggeværksted, og tager udgangspunkt i de aktuelle udstillinger og museets faste samling. Børnene kan altså lade sig inspirere af kunsten rundt omkring på Louisiana, for derefter at skabe deres egne små kunstværker i Børnehuset - så bliver oplevelsen ikke meget mere autentisk!

Maling fra Panduro i Børnehuset Pensler i Børnehuset
Et skatkammer af kreamaterialer

Når man besøger Børnehuset, står det hurtigt klart, at stedet er lidt af et skatkammer for kreative sjæle. Her bugner det nemlig med fede kvalitetsmaterialer. Et hurtigt kig i værkstedernes skabe afslører eksempelvis spandevis af pensler i forskellige tykkelser og størrelser samt litervis af maling, altsammen sirligt organiseret og farvesorteret - ja selv Jørgen Clevin ville få julelys i øjnene! Hele molevitten er sponsoreret af Panduro, som med stolthed har leveret primamaterialer til Børnehuset i snart 20 år, til stor glæde for alle husets gæster.

Lerværksted Panduro Louisiana300 kilo ler om ugen

Med andre ord er et besøg i Børnehuset en virkelig fed mulighed for at få lækre materialer mellem hænderne. Muligheden for at arbejde med Panduros kvalitetsprodukter bliver da også udnyttet til fulde - eksempelvis omsætter små børnehænder hele 300 kilo ler om ugen i lerværkstedet!

I kan læse meget mere om værkstederne og de aktuelle temaer lige her. Måske er der noget, der lyder særligt interessant for lige netop jer?

Cirkustelt i Søhaven Panduroprodukter
Sommerferie i Børnehuset

I kan desuden også glæde jer til sommer i Børnehuset. Når skolernes sommerferie skydes igang, inddrages Søhaven nemlig til kreaværksted. Her kan børnene male landskabsmalerier med inspiration fra David Hockney i et stort opsat cirkustelt. I kan også tage på skulptursafari rundt på museet og deltage i konkurrencen om en gave  fra Panduro Hobby mm. Kan I ikke vente til sommerferien, eller bare ikke få nok at kreative projekter, kan I naturligvis også købe alle Panduros produkter i deres fysiske og online butikker, så kreativiteten kan fortsætte derhjemme. Louisianas museumsbutik er desuden også leveringsdygtig i flere lækre Panduromaterialer til DIY-projekter.

God fornøjelse!

 

GODT AT VIDE OM BØRNEHUSET

- Børnehuset henvender sig til primært til børn i alderen 4-16 år, men alle er velkomne
- Aktiviteter er åbne tirdag-søndag kl. 11-17.30. Børnehuset lukker kl. 18
- Der er gratis entré til værkstederne for museets gæster
- Læs mere om Børnehuset lige her

Panduro Krea