Børnebiffen i Cinemateket viser hver onsdag-søndag sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i september måned lige her.

ANNONCE I SAMARBEJDE MED CINEMATEKET

Børnebiffen

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm. 
Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen. De kommer her.

Sallies historier - Hr. Wilders stjerne

Da Hr. Wilder var barn ønskede han sig en stjerne i fødselsdagsgave. Det fik han ikke. Da han bliver voksen beslutter han sig for, at nu skal det være. Hr. Wilder bygger derfor en kæmpemæssig stige, så han kan kravle op og snuppe sig en stjerne. Men hvordan er det mon at have en stjerne derhjemme?

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

Ernst i svømmehallen

Ernst og mor skal i svømmehallen - de er bare ikke helt enige om, hvad turen skal indeholde. Ernst vil gerne ned i det dybe vand sammen med en sød pige og en sej 10 meter vippe, han har spottet gennem en stor glasrude, mens mor købte billetter. Mor vil helt ned i den anden ende og lære Ernst at svømme. Hvad mon det ender med?

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2)

Elefantens cykel

Elefanten arbejder som gadefejer inde i byen blandt menneskene, der cykler rundt. En dag ser han en kæmpe annonce for en fin cykel, som er præcis hans størrelse. Den må han bare have! Se med, og find ud af, om det lykkes elefanten at skaffe sig en cykel - koste hvad det vil!

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2)

Vitello gør en god gerning

Vitello hænger ud med møgungen William, der er startet til spejder. Han skal udføre en masse gode gerninger for at gøre sig fortjent til at få sin egen kniv at snitte med. Det synes Vitello lyder sejt, så han hjælper William med at gøre gode gerninger - hvis de altså kan finde nogen at gøre de gode gerninger på?

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Antons lille gryde

Anton har en lille, rød gryde, som han altid slæber efter sig. De andre synes, at det er lidt mærkeligt, og ser kun gryden, selvom Anton er god til mange ting. De skulle bare vide, hvor besværligt det er at slæbe rundt på sådan en gryde, og ikke være ligesom alle andre. Men en dag møder Anton en særlig person, der får ham til at se lysere på det hele. 

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år

 

Om Børnebiffen:
I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Caféen i foyeren har åbent mandag-søndag fra kl. 11-21, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

★ Billetter til Børnebiffen bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon 3374 3412.
★ Børnebiffen er gratis for alle gæster i hverdagene, og koster 30 kr. i weekender og ferier.

HUSK: Børn i byen medlemmer sparer 50% på Børnebiffen i Cinemateket.

Fotos: 1) Sallies historier - Hr. Wilders stjerne: Peter Hausner & Søren Tomas Rasmussen 2) Ernst i svømmehallen: Alice de Champfleury 3) Elefantens cykel: Olesya Shchukina 4) Vitello gør en god gerning: Dorte Bengtson 5Antons lille gryde