Sommerferien er over os, og det betyder masser af kvalitetstid! Tag en bog med på stranden, læs sammen inden sengetid, eller lad ungerne fordybe sig i litteraturen på de lange bil-, bus- eller togture rundt i sommerlandet. Her er 4 bøger til jeres sommer!

ANNONCE

Børnene fra Sølgade tager kampen op

I det andet bind om børnene fra Sølvgade, er de fire søskendes mor stadig forsvundet. Børnene er derfor flyttet hjem til miss Nelly og Brian - og de er lykkelige for deres liv i den nye familie, hvor der er kærlighed nok til alle. Lige indtil kommunetrolden finder dem...

Forfatter: Renée Toft Simonsen

Sherlock Holmes (1) Et studie i rødt og 
Sherlock Holmes (2) De fires tegn

Serien om den kendte detektiv foregår i 1800-tallet, og består af historier om Sherlock Holmes og hans ven doktor Watson. Sammen opklarer de mystiske sager om mord og bedrag - denne gang i en udgave, der henvender sig til de yngste krimilæsere fra ca. 10-12 år.

Forfatter: Arthur Conan Doyle

Den Store Tonni2Ton

Den Store Tonni2Ton er en del af en samlig på tre fantastiske fortællinger om den lille seje heltinde Ingeborg. Der er tempo, action, humor, store følelser og etiske dilemmaer - og så er bogen en hyldest til barnets stærke fantasi og til usynlige venner i mangfoldige former. Bogen er særligt velegnet til højtlæsning.

Forfatter og illustrator: Adam O.

Lasse-Leif - Ferie som i firserne

Der er dømt hygge- og grinegaranti fra første side, når I giver jer i kast med de flot illustrerede 12 kapitler. Bogen handler om Lasse-Leif, der skal på campingferie ved Vesterhavet, som hans forældre gjorde det, da de var børn. Gad vide, om ferien går efter planen?

Forfatter: Mette Finderup

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Politiken, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

 

Fotos: Stephanie Mielnicki