Vinterferien er lige om hjørnet, og ungerne kan endelig se frem til at læse i noget andet end skolebøger. Disse 4 nye titler er vores bud på, hvad de store børn kan kaste sig over nu hvor læsningen kun er for sjov. Er der mon en bog, der passer til dit barn? 

ANNONCE

4 bøger til de 9-13-årige

❄ Udelaboratoriet
❄ Dragonologi
❄ Myntes dagbog
❄ Vickys vilde verden

Udelaboratoriet

Der er næsten ingen grænser for, hvad I kan lave af imponerende forsøg - og så endda med helt almindelige materialer. Det meste egner sig bedst til udendørs leg, så I kan også fint invitere en ven over til lidt sjov med enorme bobler, frost, kompas, strømhvirvler og hvad I ellers finder frem til i den store bog!

Forfatter: Jack Challoner
Vejledende pris: 199,95 kr.

Dragonologi

Den store bog om drager er et meget omfattende værk, hvor interesserede kan finde al den drage-viden, I drømmer om. Bogen er spækket med info om de forskellige dragearter, levesteder, udviklingshistorier og meget mere. Og så gemmer der sig både breve, tegninger, gåder, dragehud og dragestøv i små lommer forskellige steder i bogen. 

Vejledende pris: 199,95 kr.

Myntes dagbog

"Venner for altid ... agtigt" er titlen på det 4. bind i Myntes dagbog. Dagbogen er fyldt med Myntes personlige tegninger, tanker og kruseduller, og så er den både humoristisk og alvorlig. Mynte er en nogenlunde normal pige med en nogenlunde normal hverdag, og er altså let at identificere sig med for mange jævnaldrende piger. 

Forfatter: StineStregen
Vejledende pris: 114,95 kr. 

Vickys vilde verden

"Vickys vilde verden" er en sjov aktivitetsbog, der tager hele familien med ud for at kigge på naturens mange finurlige, spændende og helt langt ude arter. Vidste du, at der i de fleste danske hjem lever et par levende fossiler? At der er en giftig sommerfugl, der hedder Blodplet? Og at der er snegle, der parrer sig i luften i et langt slimspor? 

Forfatter: Vicky Knudsen
Vejledende pris: 49,00 kr.

 

LÆS OGSÅ...

Vinterens bøger for de 2-6-årige
Vinterens bøger for de 6-10-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Politiken, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

 

Fotos: Stephanie Mielnicki