Har du et lille barn, der kan lide at kigge i billedbøger og få læst højt? Brug jeres vinterferie på at komme ned i gear og hygge derhjemme, mens de mindstes læselyst lige så stille bliver vækket. Vi har fundet 4 helt nye udgivelser frem - måske en af dem passer til jer? 

ANNONCE

4 bøger til de 2-4-årige

Drengen med fornemmelse for dinosaurer
Hjemme hos Barbapapa
Hvad finder Lotte?
365 lege til børn

Drengen med fornemmelse for dinosaurer

Hvis dit barn er vild med dinosaurer, vil denne bog uden tvivl være et hit. Omdrejningspunktet er den lille drengs store spørgsmål, der lyder på, om dinosaurer nu også virkelig ER uddøde. De flotte illustrationer og fotografier sætter fortidens dyr ind i nutidens natur, hvilket bringer de fascinerende skabninger endnu tættere på os i en blanding af fakta og fiktion.  

Forfatter: Joakim Engel
Vejledende pris: 164,95 kr.

Hjemme hos Barbapapa

Gode gamle Barbapapa! I forbindelse med en helt ny Barbapapa-tv-serie, der udkommer til foråret, er de gamle figurer nu også klar med en ny bog-serie. Historierne er tilpasset verden, som vi kender den i dag, så fortællingerne er lette at identificere sig med. Heldigvis uden at gå på kompromis med den klassiske Barbapapa-fortællestil og det farverige udtryk. 

Forfatter: Tison & Taylor
Vejledende pris: 69,95 kr.

Hvad finder Lotte?

For de små, der ikke har tålmodighed til at sidde stille og lytte, når der skal læses bog, er "Hvad finder Lotte?" et rigtig godt alternativ. Her handler det nemlig om at finde ting, der gemmer sig i de eventyrlige illustrationer. Koen Lotte er både på bondegård, til fødselsdag og til sommerfest - så mens I hygger jer med at lede, styrkes barnets ordforråd og koncentration. 

Forfatter: Alexander Steffensmeier
Vejledende pris: 99,95 kr. 

365 lege til børn

Mangler I efterhånden lidt inspiration til, hvad I kan lave derhjemme? Med "365 lege til børn" kommer I ikke til at kede jer én eneste dag i løbet af året. Bare slå op i bogen, og find en leg, der passer til ungernes alder og humør. Der er både indendørs lege, udendørs lege, vilde lege og stille lege med alt fra sjove aktiviteter til kreative stunder. 

Forfatter: Sabine Lemire
Vejledende pris: 249,95 kr.

 

LÆS OGSÅ...

Vinterens bøger for de 6-10-årige
Vinterens bøger for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Politiken, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

 

Fotos: Stephanie Mielnicki