Påskeferien byder på ekstra tid til ro og fordybelse - også for de små. Disk op med et par hyggelige billedbøger, og tilbring lidt kvalitetstid med dit barn. Der er både sang, eventyr og søde historier på programmet lige her. 

ANNONCE

4 bøger til de 2-6-årige

- Syng med Sigurd
- Vitello går vildt meget i skole
- 5 minutters eventyr
- Fims finder en kæp

Syng med Sigurd Syng med SigurdSyng med Sigurd

Syng med på de klassiske sange, I allerede kender, og lær at synge nye potentielle yndlingssange - i de to bind finder I både vuggeviser, pophits, højskolesange og salmer. I alt 200 sange bliver introduceret af Sigurd Barrett gennem tekster, noder, musikvideoer og personlige beretninger.

Forfatter: Sigurd Barrett

Vitello går vildt meget i skole Vitello går vildt meget i skoleVitello går vildt meget i skole

Nærmer dit barn sig skolealderen, vil I sikkert have god glæde af at læse om Vitello, der går vildt meget i skole. Der er flere skoledage end fridage, men heldigvis kan man lære andre ting end matematik og de der bogstaver i en skole. Man kan lære at køre en business, at blive skolepatrulje og at få forstand på kunst.

Forfatter: Kim Fupz Aakeson, illustrationer: Niels Bo Bojesen

5 minutters eventyr 5 minutters eventyr5 minutters eventyr

Med denne skattekiste af kendte eventyr og fortællinger er der altid tid til lidt højtlæsning. I kan glæde jer til at gå på opdagelse blandt 32 gennemillustrerede historier, der hver tager 5 minutter at læse højt, så de nemt kan passes ind i en travl hverdag. Tag med Askepot til bal på slottet, spis grød med Guldlok og bjørnene og flyv ud i naturen med Tommelise.

Forfatter: Peter Gotthardt, illustrationer: Bente Bech og Sussi Bech

Fims finder en kæp Fims finder en kæpFims finder en kæp

Den lille alf Fims bor ude i skoven sammen med sine finurlige venner. Universet i skoven er rart og trygt, og bogen er perfekt til oplæsning for de yngste, da der er masser at se og snakke om. Både de flotte illustrationer og den eventyrlige fortælling.

Forfatter: Thomas Hjorthaab

 

LÆS OGSÅ...

- Bøger til påskeferien for de 6-10-årige
- Selvlæsningsbøger til påskeferien for de 9-13-årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Politiken, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

 

Fotos: Stephanie Mielnicki