Påsken venter lige rundt om hjørnet, og vi har derfor kreeret hyggelige kyllinger, påskeharer, æggebægre mm. sammen med børnene. Altsammen med materialer fra Panduros store påskesortiment.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Panduro

påskeÆggebægre til påskefrokosten

Det skal I bruge
Æggebægre

Sådan gør I
Dette søde æggebægrekit indeholder fire stk. æggebægre af porcelæn og tre stk. porcelænspenne i farverne grøn, gul, rosa. Porcelænspennene er særligt testet til at kunne bruges af børn fra tre år - så det er bare med at sætte ungerne i sving med at dekorere.

Kurv til æggejagten

Det skal I bruge
Påske hobbyrør
Akrylfarve pastel
Saks
Silkepapir
Pensel
Limpistol
Hæftemaskine
En gammel papkasse, mælkekarton el.lign.
Chokolade påskeæg

Sådan gør I
Saml en lille firkantet æske af papemballage med limpistolen. Klip halvbuer i toppen hele vejen rundt. Mal æsken med gul maling, og lad det tørre. Lim små skumfigurer fra hobbyrøret på med limpistol. Flet en hank af tre piberensere og sæt den på med hæftemaskinen. Bind en sløjfe i hver side med bånd fra hobbyrøret. Fyld kurven med silkepapir og påskeæg.

Påskevenner til borddækningen

Det skal I bruge
Påske hobbyrør
Akrylfarve pastel
Saks
Pensel
Limpistol
Fjer
Toiletpapirsruller
Pap
Sort tynd tusch

Sådan gør I
Mal toiletpapirsrullerne med henholdvis gul og lyserød maling, og lad det tørre. Klip imens et par ører af pap, og mal dem lyserøde. Lim øjne, stofpompom'er og skumæg fra hobbyrøret på med en limpistol - lim også ører på haren og en fjer på kyllingen. Afslut ved at binde en sløjfe med båndet fra hobbyrøret omkring rullerne, og tegn harens mund med en tusch.

påske

God fornøjelse!

Se hele Panduros påskesortiment her.