Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste i Aarhus"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.   

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET

 
Dokk1
Dokk1 finder man i Aarhus havn, og er udover at være hovedbibliotek et slaraffenland for børnefamilier. Der er plads til spil og leg i de forskellige afdelinger til børn fra 0-18 år, samt ammerum, pusleplads og høje stole i caféen, og en rigtig sjov udendørs legeplads.
 
Den Gamle By
I Den Gamle By kan hele familien gå på opdagelse i historien. Det er som at træde ind i en tidslomme når man går i de gamle gader, og i bygningerne er der spændende udstillinger fra forskellige tidsperioder. Der er altid nogle særlige aktiviteter at lave for børn i Den Gamle By.
 
ARoS
Aros er hele Aarhus' kunstmuseum, der rummer både dansk og international kunst i verdensklasse. Den ikoniske gåtur i regnbuen er blevet flittigt besøgt af bl.a. børnefamilier, og de gør meget ud af at have særlige workshops og aktiviteter der gør kunsten levende for børn og unge. 
 

Film i skoven
Film i Skoven er en unik børnefilm- og  kulturfestival, som gentænker biografoplevelser, skovture og børnekultur  som noget, der aktiverer børn. Festivalen finder sted i hjertet af  Riis Skov på Tumlepladsen, så når man ikke ser film, nyder musikken eller er kreativ i  en workshop, kan man svinge sig i rebgyngerne eller lege omringet af smukke bøgetræer.
 
Tivoli Friheden
Tivoli Friheden er en forlystelsespark placeret i den smukke Marselisborgskov i hjertet af Aarhus. Her findes mange sjove rutsjebaner og forlystelser både for børn og voksne. Hver dag i sæsonen kan man blive underholdt af Pjerrot og så byder Friheden også på et hav af koncerter, temadage og underholdning. Tivoli Friheden holder desuden også åbent til Halloween og jul.
 
Fotos: 1) Dokk1 2) Den Gamle By 3) ARoS 4) Film i skoven 5) Tivoli Friheden
 

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste i Aarhus kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: