Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste i Aarhus"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Afstemningen mørklægges d. 28. oktober. Der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 4 november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Experimentarium - og afsløres her på Børn i byen.   
 
Dokk1
Dokk1 finder man i Aarhus havn, og er udover at være hovedbibliotek et slaraffenland for børnefamilier. Der er plads til spil og leg i de forskellige afdelinger til børn fra 0-18 år, samt ammerum, pusleplads og høje stole i caféen, og en rigtig sjov udendørs legeplads.
 
Den Gamle By
I Den Gamle By kan hele familien gå på opdagelse i historien. Det er som at træde ind i en tidslomme når man går i de gamle gader, og i bygningerne er der spændende udstillinger fra forskellige tidsperioder. Der er altid nogle særlige aktiviteter at lave for børn i Den Gamle By.
 
ARoS
Aros er hele Aarhus' kunstmuseum, der rummer både dansk og international kunst i verdensklasse. Den ikoniske gåtur i regnbuen er blevet flittigt besøgt af bl.a. børnefamilier, og de gør meget ud af at have særlige workshops og aktiviteter der gør kunsten levende for børn og unge. 
 

Botanisk Have
Væksthusene & Botanisk Have Aarhus er én af Aarhus' største parker og et godt sted til slentre- eller løbeture med masser af oplevelser for store og små. Borde og bænke står rundt om i haven og her kan man nyde medbragt mad. I Væksthusene kan man kan gå på opdagelse i 4 forskellige klimazoner med smukke blomster og imponerende planter. 
 
Tivoli Friheden
Tivoli Friheden er en forlystelsespark placeret i den smukke Marselisborgskov i hjertet af Aarhus. Her findes mange sjove rutsjebaner og forlystelser både for børn og voksne. Hver dag i sæsonen kan man blive underholdt af Pjerrot og så byder Friheden også på et hav af koncerter, temadage og anden underholdning i parken - også for børn.
 
Fotos: 1) Dokk1 2) Den Gamle By 3) ARoS 4) Væksthusene og Botanisk Have Aarhus 5) Tivoli Friheden
Fill out my online form.
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste i Aarhus kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: