Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste brand: Tøj/sko"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen. 

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET

 


MarMar Copenhagen
MarMar Copenhagen er klassisk og cool børnetøj med et twist. MarMar laver komforabelt tøj til piger og drenge i alderen 0 til 14 år, der er designet så både små og store børn kan opleve verden på deres præmisser.


Hummel
Med rødder i sporten er hummel børnetøj udviklet til aktive børn, som elsker at bevæge sig, hoppe i vandpytter, kravle i træer og give den gas på rutsjebanen på legepladsen. hummel har altid fokus på, at børnetøjet skal være behageligt at have på og er lavet i slidstærke materialer med sporty referencer. 


Molo
Molo’s design taler til barnets fantasi, da Molo bruger interessante farver, sjove prints, spændende former og iøjnefaldende sammensætninger. Stilen er urbant designertøj til drenge og piger i alderen 0-16 år, der ofte har en humoristisk drejning med respekt for funktionalitet og kvalitet.


Wheat

Wheat er et børnetøjsbrand med fokus på bæredygtighed og god kvalitet. Stilen er skandinavisk med fine, håndtegnede signatur-prints, klassiske rib, striber og tern. Wheat er kendt for sit anvendelige, åndbare termo- og overtøj.   Hvert design er gennemarbejdet og tilpasset barnets præmisser og legesyge væsen, så bevægelsesfrihed og funktionalitet er omdrejningspunktet.


Name it 
Name it designer sjov mode til overkommelige priser til børn, der ved hvad de vil have. Her er fokus på komfort, sikkerhed og kvalitet. Name it producerer tøj til  baby, børn, tweens og teens.

Fotos: 1) Marmar Copenhagen 2) Hummel 3) Molo 4) Wheat 5) Name it

 

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste brand: Tøj/sko kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: