Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børneapp"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 28. oktober. Der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 4. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Experimentarium - og afsløres her på Børn i byen.   


Reshopper
Reshopper er en bæredygtig smartphone-app til børnefamilier, der vil købe og sælge brugte børneting lokalt. App'en gør det nemt for familier at handle med en bæredygtig tilgang.


DR Ramasjang
Ramasjangs app er oplagt at tage med på ferien, på køreturen eller bare som digital legekasse til en hyggestund. Når du først har hentet Ramasjangs app, kan du nemlig spille og lege i den uden wifi-adgang eller netforbindelse. App'en er skæddersyet til små børn, og den er gratis.


Det Perler
Den kreative Anja Takacs har lavet app'en "Det perler" hvor du kan følge op til 50 forskellige perlemønstre i forskellige sværhedsgrader, så der både er noget for de små og de store, når i tager perlepladen frem.


Maneno
Maneno er en læseapp til børn der gør det sjovt at læse. Når de læser bøger udvikler de deres læsedrage ved at læse for den. App'en registrerer barnets læseniveau og kan bruges af børn i alderen 5-12 år.

Deeds4kids
Appen Deeds 4 kids er et værktøj, der kan hjælpe familier med at fremme den positive opdragelse mellem forældre og børn. Med appen kan forældre tilføje opgaver til børnene, give dem point og udbetale belønninger med de optjente point. 

Fotos: 1) Reshopper 2) DR Ramasjang 3) Det perler 4) Maneni 5) Deeds 4 kids

Fill out my online form.

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børneapp kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: