Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets blogger"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.  

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET


 


Den perfekte mor
26-årige Cecilie står bag bloggen "Den perfekte mor", som hun oprettede efter hun blev ramt af en fødselsdepression i 2017 - en sjov og ærlig blog om livet som mor.


Mig og min Tinderbaby
Alexandra Staffensen står bag bloggen Mig og min Tinderbaby, hvor hun hudløst ærligt fortæller om sit liv som mor, single og om hverdagens op- og nedture.


Sarah Louise

Sarah Louise er både blogger, tv-stjerne, iværksætter og mor til tre. På hendes blog "Sarah Louise" skriver hun både om familieliv og børn, men deler også opskrifter, tips til indretning, outfits mm.


Nutidens Mor
Johanne Mygind, der står bag Nutidens mor, beskriver selv sin blog som "en personlig (mor)blog uden alt for meget pis". På bloggen deler Johanne et samsurium af umiddelbare, uredigerede, hverdagsmomenter og impulsive indslag.


Hello Sofie
På bloggen "Hello Sofie" deler 29-årige Sofie ærlige skriblerier og snapshots fra sit liv som mor til Gustav og Louie. Bloggen blev født i forlængelse af Sofies barsel, da hun havde så meget på hjerte, hun ikke kunne komme af med på Instagram.

 

Fotos: 1) Den perfekte mor 2) Alexandra Staffensen 3) Sarah Louise 4) Nutidens Mor 5) Hello Sofie
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Årets blogger kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: