Er du på barsel og skal ud og nyde smilets by med baby? Her kan du få inspiration til, hvad Aarhus byder på af hyggelige baby-aktiviteter i januar, kom afsted!


Barselshuset: Rådgivning og samtalesaloner

Det nye barselshus er godt i gang, og byder på mange hyggelige arrangementer og oplæg. Januar-programmet byder bl.a. på:

★ Den 7. januar: Babyzoneterapi

★ Den 7. januar: Samtalesalon med blogger Maj My om et familieliv uden for hamsterhjulet

★ Den 10. januar: Samtalesalon om at være fri for forventningspres

★ Den 23. januar: Workshop - Babybevægelse

★ Den 31. januar: Samtalesalon - At blive mor og sig selv på samme tid

Find alle Barselshusets aktiviteter HER.


Aros: BabySPOT

Den første fredag i måneden kan du tage på BabySPOT på Aros, som er særlige omvisninger for forældre på barsel. Turen foregår i et roligt tempo til gavn for de små, og efter omvisningen er der mulighed for at konsultere Sundhedsplejerskens hjørne i caféen. 


Babybio: Ta' baby med i mørket

Hver onsdag kl. 10 er der babybio i CinemaxX! Tag trygt din baby med i biografen og se en god film. Lyden er dæmpet og salen er ikke helt mørk, så du kan lokalisere sutten. Hvis baby sover kan du lade barnevognen stå ude foran salen, hvor personalet holder øje med børnene. Der er både mulighed for bleskift og opvarmning af sutteflaske. Se hvilke film de viser i babybio her.

LÆS OGSÅ: Guide - Far på barsel i Aarhus


Dokk1: Sundhedspleje, legestue og rytmik

Dokk1 kan du altid komme forbi med barnevognen og få skiftet, ammet og tilbringe kvalitetstid med din baby. Der er forskellige arrangementer for de helt små og deres voksne som f.eks. Dig & din baby - Førstehjælp 31. januar. Hveranden onsdag er der åbent hus i Sundhedsplejen, hvor du kan komme forbi med din baby og få gode råd og vejledning. Hver torsdag er der Fars legestue.


Babysvømning: Plask og leg!

Synk ned i det lune bassin med baby og plask og lad din lille guldklump mærke sin krop i vandet. Flere steder udbydes babysvømning - mange starter hold i januar, så find et hold og meld jer til. Baby sover dejligt længe bagefter. Tjek: Guide - Her kan I gå til babysvømning i Aarhus og omegn.


Sct. Lucas Kirken: Babysalmesang 

Hver tirsdag kl. 10.00 er der gratis babysalmesang i kirkerummet i Sct. Lucas Kirken for de 2-6 mdr. gamle babyer. Her synges, sanses og udforskes. Det er gratis at deltage, men husk at tilmelde jer - vinterholdet starter 8. januar.


Legestuer på byens plejehjem

Rundt på byens plejehjem afholdes der legestuer, så byens ældre og byens yngste kan nyde godt af hinandens selskab - her vil også være en rytmiklærer, der laver øvelser med de små. Find en legestue nær jer lige her. 


Åbne scene: Opera for baby

Tag din lille guldklump med til "Hjertelyd - en babyopera". En verden af musik for helt små ører - 0-2½ år. Det er ikke en traditionel forestilling, men en slags installation, hvor babyer, børn og voksne nænsomt guides rundt af sangere og musikere. Du og dit lille barn får sanserne og kroppen i brug i et poetisk møde med opera. Forestillingen spiller 11.-18. januar - sikr jeg billetter her

 

Fotos: 1) Alberte Cornelius 2) ARos 3) Shutterstock 4) Shutterstock 5) Shutterstock 6) Esra Alici Pedersen 7) Den Jyske Opera

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.