Er du på barsel og skal ud og nyde smilets by med baby? Her kan du få inspiration til, hvad Aarhus byder på af hyggelige baby-aktiviteter i juni, kom afsted!

♥ Barselshuset: Rådgivning og samtalesaloner

Det nye barselshus er godt i gang, og byder på mange hyggelige arrangementer og oplæg. Juni-programmet byder bl.a. på:

★ Den 2. juni: Mødre mødes Light 

★ Den 5. juni: Workshop - babybevægelse 0-4 mdr.

★ Den 6. juni: Overgang fra barsel til vuggestue

★ Den 11. juni: Stimulastik

★ Den 25. juni: Familielivet udenfor hamsterhjulet med MajMy

Find alle Barselshusets aktiviteter HER.


♥ Aros: BabySPOT

Den første fredag i måneden kan du tage på BabySPOT på Aros, som er særlige omvisninger for forældre på barsel. Turen foregår i et roligt tempo til gavn for de små, og efter omvisningen er der mulighed for at konsultere Sundhedsplejerskens hjørne i caféen. 


♥ Babybio

Hver onsdag kl. 10 er der babybio i CinemaxX, og hver sidste torsdag i måneden er der babybio i Øst for Paradis! Tag trygt din baby med i biografen og se en god film. Lyden er dæmpet og salen er ikke helt mørk, så du kan lokalisere sutten. Hvis baby sover kan du lade barnevognen stå ude foran salen, hvor personalet holder øje med børnene. Der er både mulighed for bleskift og opvarmning af sutteflaske. 

F.eks. viser Øst for paradis den 26. juni: 

★ Rocketman

★ De Frivillige

★ Transnistra

LÆS OGSÅ: De 10 bedste barselscafeer i Aarhus

♥ Dokk1: Sundhedspleje, legestue og rytmik

På Dokk1 kan du altid komme forbi med barnevognen og få skiftet, ammet og tilbringe kvalitetstid med din baby. Der er forskellige arrangementer for de helt små og deres voksne.

★ Hveranden onsdag: Åbent hus i Sundhedsplejen 

Hver torsdag: Fars legestue

Se hele programmet HER.

♥ Sommer = Legeplads

Lad baby få sit første besøg på legepladsen - grav i sandkassen eller tag en rutsje- eller gyngetur sammen - tjek vores legepladsguides

♥ Babysjov på bibliotekerne

På byens biblioteker er der god tid og ro til at hygge med baby - her kan baby amme, tumle og måske læse sin allerførste bog. Her afholdes tit legestuer, rytmik og andet. Tjek f.eks.:

★ 3. juni: Babygymnastik på Trige-Kombi-bibliotek

★ 4. juni: Sundhedsplejen byder velkommen på Riiskov Biblioteket 

★ 18. juni: Babymassage på Riiskov Biblioteket 

Se flere arrangemeneter HER


Gratis babyevents i byens kirker

Sct. Lucas Kirken: Hver tirsdag kl. 10 er der gratis babysalmesang i kirkerummet for de 2-6 mdr. gamle babyer. Her synges, sanses og udforskes. Det er gratis at deltage, men husk at tilmelde jer.

Tilst Kirke: Her kan I hver onsdag smutte til gratis gravid-samtaler med en jordemoder. Emner som fødslen, barnet i maven, den første tid med det nyfødte barn, relationer/parforhold og dåb snakkes igennem.

Shop til baby

Sommeren er fuld af loppemarkeder - tril barnevognen forbi junis lopper og find skatte til børneværelset eller stuen. Tjek: GUIDE - SÆSONENS LOPPEMARKEDER

♥ Gratis babypakke

Prøv Børn i byen Klubben (38 kr./mdr.) og få en gratis sengerand fra Ferm Living (værdi 399 kr.).

Få fingrene i pakken lige HER.

Tjek alle velkomsttilbud lige her

 

Fotos: 1) Alberte Cornelius 2) ARos 3) YouTube 4) Dokk1 5) Aarhus Kommune 6+7) Alberte Cornelius  8) Romeika Cortez  8) Ferm Living

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.