Er du på barsel og skal ud og nyde smilets by med baby? Her kan du få inspiration til, hvad Aarhus byder på af hyggelige baby-aktiviteter i februar, kom afsted!

♥ Barselshuset: Rådgivning og samtalesaloner

Det nye barselshus er godt i gang, og byder på mange hyggelige arrangementer og oplæg. Februar-programmet byder bl.a. på:

★ Den 7. februar: Oplæg om rectus diastese

★ Den 18. februar: Oplæg om kejsersnit

★ Den 19. februar: Politisk tirsdag - Social Demkoratiet

★ Den 21. februar: Det sårbare moderskab

★ Den 25. februar: Fladt baghoved og skrævt kranie

Find alle Barselshusets aktiviteter HER.


♥ Aros: BabySPOT

Den første fredag i måneden kan du tage på BabySPOT på Aros, som er særlige omvisninger for forældre på barsel. Turen foregår i et roligt tempo til gavn for de små, og efter omvisningen er der mulighed for at konsultere Sundhedsplejerskens hjørne i caféen. 

♥ Babybio: Ta' baby med i mørket

Hver onsdag kl. 10 er der babybio i CinemaxX! Tag trygt din baby med i biografen og se en god film. Lyden er dæmpet og salen er ikke helt mørk, så du kan lokalisere sutten. Hvis baby sover kan du lade barnevognen stå ude foran salen, hvor personalet holder øje med børnene. Der er både mulighed for bleskift og opvarmning af sutteflaske. Se hvilke film de viser i babybio her - se f.eks. Mødregruppen.

LÆS OGSÅ: 5 BABYVENLIGE CAFEER I AARHUS

♥ Dokk1: Sundhedspleje, legestue og rytmik

På Dokk1 kan du altid komme forbi med barnevognen og få skiftet, ammet og tilbringe kvalitetstid med din baby. Der er forskellige arrangementer for de helt små og deres voksne. Hveranden onsdag er der åbent hus i Sundhedsplejen, hvor du kan komme forbi med din baby og få gode råd og vejledning. Hver torsdag er der Fars legestue. Tjek Dig & din baby rytmik 28. februar. Se hele programmet HER.

♥ Babysjov på bibliotekerne

På byens biblioteker er der god tid og ro til at hygge med baby - her kan baby amme, tumle og måske læse sin allerførste bog. Her afholdes tit legestuer, rytmik og andet. Tjek f.eks.:

★ 11. februar Sprog- og bogleg på Trige Kombi-Bibliotek. Samme arrangement kommer til Risskov Bibliotek 19. februar.

★ 20. februar Musikalsk legestue for de 0-3-årige på Tranbjerg bibliotek

★ 27. februar Lær babymassage på Åby bibliotek

♥ Sct. Lucas Kirken: Babysalmesang 

Hver tirsdag kl. 10 er der gratis babysalmesang i kirkerummet i Sct. Lucas Kirken for de 2-6 mdr. gamle babyer. Her synges, sanses og udforskes. Det er gratis at deltage, men husk at tilmelde jer.

 

Fotos: 1) Børn i byen  2) ARos 3) YouTube 4) Alberte Cornelius 5) Hege Lindeberg 6) Alberte Cornelius

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.