Er du på barsel og skal ud og nyde smilets by med baby? Her kan du få inspiration til hvad Aarhus byder på af hyggelige baby-aktiviteter i december, kom afsted!

Barselshuset: Rådgivning og samtalesaloner

Det nye barselshus er godt i gang, og byder på mange hyggelige arrangementer og oplæg. December-programmet byder bl.a. på:
Den 4. og 11. december: Sundhedsplejerske 
★ Den 6. december: Den dårlige samvittighed som mor
★ Den 10. december: Tryk og glad massage
Den 13. december: Tag fat på det svære - der også er det nære

Find alle Barselshusets aktiviteter her.


Aros: BabySPOT

Den første fredag i måneden kan du tage på BabySPOT på Aros, som er særlige omvisninger for forældre på barsel. Turen foregår i et roligt tempo til gavn for de små, og efter omvisningen er der mulighed for at konsultere Sundhedsplejerskens hjørne i caféen. 

Babybio: Ta' baby med i mørket

Hver onsdag kl. 10 er der babybio i CinemaxX! Tag trygt din baby med i biografen og se en god film. Lyden er dæmpet og salen er ikke helt mørk, så du kan lokalisere sutten. Hvis baby sover kan du lade barnevognen stå ude foran salen, hvor personalet holder øje med børnene. Der er både mulighed for bleskift og opvarmning af sutteflaske. Se hvilke film de viser i babybio her.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste barselscafeer i Aarhus


Dokk1: Sundhedspleje, legestue og rytmik

På Dokk1 kan du altid komme forbi med barnevognen og få skiftet, ammet og tilbringe kvalitetstid med din baby. Der er forskellige arrangementer for de helt små og deres voksne. Hveranden onsdag er der åbent hus i Sundhedsplejen, hvor du kan komme forbi med din baby og få gode råd og vejledning. Hver torsdag er der Fars legestue.

Barselsakademiet: Udvid din horisont

Arrangementer hos barselsakademiet i Kulturhuset i Skanderborg er for dig, der gerne vil udvide din horisont, mens du er på barsel. Tag dit barn med og hør inspirerende foredrag om forskellige emner. Hold øje med nye foredrag her.


Sct. Lucas Kirken: Børnesang for de allermindste

Hver mandag er der gratis børnemusik i kirkerummet i Sct. Lucas Kirken. Her leges med rytmeinstrumenter og kirkens kringelkroge udforskes. Holdet kl. 15.15-16 er for børn i alderen 6 mdr. til 18 mdr. Det er gratis at deltage, og det kræver ingen tilmelding.


Gellerup bibliotek: Musiklegestuen Glad baby - glad mor 

Den Jyske Opera inviterer dig og din baby til musiklegestuen Glad Baby - Glad mor på Gellerup Bibliotek 4. og 11. december. Mødet med musik styrker din babys udvikling og stimulerer glæde og nysgerrighed. Alle kan deltage med den stemme og krop, som naturen har udstyret os med - på måder, som man kun kan blive glad af, uanset om man er baby eller mor. Søskende op til 2 år er også velkomne.


Åbne scene: Opera for baby

Tag din lille guldklump med til "Hjertelyd - en babyopera". En verden af musik for helt små ører - 0-2½ år. Det er ikke en traditionel forestilling, men en slags installation, hvor babyer, børn og voksne nænsomt guides rundt af sangere og musikere. Du og dit lille barn får sanserne og kroppen i brug i et poetisk møde med opera. Forestillingen er først 11.-18. januar - men sikr jeg billetter allerede nu. 

 

Fotos: 1) Romeika Cortez 2) ARos 3) Shutterstock 4) Dokk1 Mikkel Berg 5) Romeika Cortez 6) Alberte Børn i byen

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.