Sommeren og Kbh er en perfekt kombi for dig på barsel! Pak baby og drøn ud og nyd København, vi guider til de fineste barselsoplevelser.


1. Træn med baby i det fri

Få sat skub i konditionen efter fødslen med Trilletræning, som er gåture med barnevognen og styrkende øvelser. Altsammen foregår i det fri, så kom afsted og få røde kinder, sol på næsten og smil på læben og hils foråret velkommen. Trilletræning foregår flere gange om ugen flere steder i Kbh - se mere her.


2. Ta' på madmarked med baby

Københavns charmerende madmarkeder er det perfekte sted at rulle forbi med barnevognen, hvis forældrene craver lækre snacks, hyggelig stemning og et lille break med lidt sødt, salt eller læskende, imens baby bobler i vognen. Tjek: De 5 madmarkeder i København. 


3. Ta' på stranden med din baby

Lad baby prøve at dyppe fusserne i vandkantens sommervand på byens strande for allerførste gange. Så sæt kurs mod sand og dejlige sommerbriser og nyd det søde strandliv. Tjek: 

 De 3 hemmelige strande

★ De 5 strande, der er en køretur værd

★ Byens bedste badesteder


4. Ta' på legeplads med baby

Er det tid til at baby prøver sin første gynge- eller rutsjetur ? Eller måske en tur i sandkassen? Mange legepladser har blødt underlag, sansegynger og meget mere, der egner sig eminent til byens allermindste. Prøv f.eks.: De 5 hemmelige legepladser eller De 5 småbørnslegepladser.


5. Sommer = loppemarked

Loppemarkedssæsonen er næsten skudt i gang - en perfekt destination for dig og baby. Her kan I finde fine sager til børneværelset, stuen eller måske en ny legetøjsskat eller en dejlig trøje til din guldklump. Få overbliket over aktuelle loppemarkeder lige her.


6. Svøm med din pode

Tag i svømmehallen med din baby - I vil elske det. Meld jer enten til et decideret babysvømninghold eller plask selv rundt i jeres eget tempo. Din pode vil nyde at mærke sig selv i vandet, og samtidig giver det en super nærhed. Som en bonus sover børn ekstra længe efter en tur i svømmehallen - siges det. OBS! På grund af Corona, er der særlige forhold i svømmehallerne.

Tip! Du får 20 % rabat hos DGI-byen med Børn i byen Klubben. 

LÆS OGSÅ: DE 5 VARMTVANDSBASSINER TIL BABYSVØMNING


7. Smut i babybio

Ta' et break fra barselsboblen - smut i babybio. Din pode kan passende snuppe en lur, spise lidt mad hos mor eller far eller hygge på skødet, imens du synker ned i de bløde veloursæder og får set en god film og spist popcorn. Det bliver nok ikke helt uden afbrydelser, men det er der plads til i babybio, hvor der er dæmpet lys og plads til pludrende babyer. OBS! Biograferne er åbnet på særlige vilkår på grund af Corona - tjek hver biograf, om de har åbnet op for babybio. 

Tip! Du får rabat på babybio med Børn i byen Klubben hos Empire, Valby Kino og Nordisk Films biograf i Field's. Snup rabatten HER


8. Se på kunst 

Udnyt din barsel til at opleve byens mange kunstudstillinger - mange steder kan du have barnevognen med ind eller tage baby med i bæreselen, imens du får lidt kulturel input i din barsel. Mange museer har tit en smuk beliggenhed, som er perfekte til en gåtur med barnevognen bagefter.

Tjek fx. aktuelle udstillinger på: 

★ SMK

★ Kunsthal Charlottenborg

★ Louisiana


9. Besøg byens barselshuse

Mange af byens barselshuse er åbnet op igen - og er et perfekt pitstop for dig på barsel.  Her kan du møde andre barslende forældre, gå til en bunke babyhold, og så lokker de som regel også med en lækker café. Find et barselshus nær dig lige her: De 5 barselshuse.


10. Rytmik med baby

Mange steder i byen tilbydes babygymnastik og rytmik, hvor det er baby, der er i fokus. Det er øvelser og leg med dit barn, som er med til at styrke dets kropsbevidsthed og motorik. Efter timen er der tid til en lang gåtur med barnevognen, for det er helt sikkert, at din lille purk tager sig en god, lang lur. OBS! Ikke alle rytmikhold har åbent hele sommeren, men tjek hvert enkelt holds tider.

Tjek: 

★ Børn i byen Klubbens gratis Baby Onsdage, hvor der hver onsdag er alt fra førstehjælp til rytmik for dig og baby.

AOF 

Rytmik for børn (Tip! Få rabat med Børn i byen Klubben) 

Pernilles børnerytmik (Tip! Du får 50% rabat med Børn i byen Klubben)

KOM MED I BØRN I BYEN KLUBBEN 
& FÅ RABAT PÅ ... 


★ SHOPPING: Se alle rabatter


★ OPLEVELSER: Se alle rabatter

Social foodies 1200x800
★ SPISESTEDER: Se alle rabatter 

Fotos: 1) Rasmus Cornelius 2) Børn i byen 3) Carolinge Meldgaard 4) Romeika Cortez 5) iStock 6) Empire Bio 7) SMK - Nikolai Linares  8) Alberte Cornelius 9) Romeika Cortez 10) Dilling 11) Experimentarium 12) Social Foodies