I anledningen af Pippi Langstrømpes 75 års fødselsdag, har Gyldendal udgivet en ny flot bog i tegneserieformat, som både er genial til højtlæsning og selvlæsning.

Kærligheden til Pippi Langstrømpe deles på tværs af generationer, og bøgerne om den stærke fregnede rødtop hitter næsten lige så meget i dag, som de gjorde for 75 år siden. Det er derfor ikke svært at forestille sig, at den nye danske udgivelse af ”Pippi stikker af” bliver en elsket bog på børnereolerne rundt om i landet.

I ”Pippi stikker af” møder læserne Pippi Langstrømpe i hendes fantastiske hus Villa Villekulla. Os der kender Pippi ved, at hun ikke er for sarte sjæle, og at hun altid er garant for en fantasifuld (og måske til tider lidt farlig) leg.

En dag bliver det da også for meget for Tommy og Annika’s forældre, og de får besked på, at de ikke må besøge Pippi længere.

Heldigvis skal der meget til for at opløse børnenes venskab, og Pippi, Tommy og Annika beslutter sig derfor for at stikke af!

Hvad der sker på børnenes eventyr må I læse mere om i bogen - men vi kan afsløre, at det involverer vilde våger, en masse spændende mennesker og en stor portion sjov og ballade!

Alderstrin: Fra 4 år
Pippi stikker af
Forlag: Gyldendal
Vejl. Pris: 159,95 kr.

TIP: Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.

Fotos: Caroline Erritzøe