Der er forår i fuldt flor i Tivoli Friheden og Børn i byen var med på åbningsdagen lørdag den 1. maj.

En tur i Tivoli Friheden er lig med fest og farver - og maj måned er bestemt ingen undtagelse! I efteråret indgik Tivoli nemlig endnu et samarbejde med havemanden Claus Dalby og lagde 100.000 blomsterløg, man som besøgende nu kan nyde synet af, uanset hvor i parken man befinder sig. 

En favnende og farverig velkomst 
Allerede efter mødet med parkens utrolig imødekommende ansatte, der henholdsvis kontrollerer coronapas og ekspederer entréen, bliver man mødt af de mange farvestrålende indtryk og forskellige blomster, der er plantet i krukker, højbede og græsarealer omkring indgangen til Friheden, og som på fineste vis danner rammen for "Forår i fuldt flor", der er en hyldest til det fantastiske og længe ventede forår. 

Tulipaner og skattejagt 
I souvenirbutikken nær hovedindgangen kan børn og voksne få udleveret et skattekort med oversigt over gåder placeret i parken. Gåderne skal løses ud fra spørgsmål, der står på farverige tulipanskilte rundt i alle parkens afkroge. Skattekortet kan enten bruges som en finurlig aktivitet til at lære parken bedre at kende eller som et lod i konkurrencen om at vinde 2 x sæsonkort Delux til Tivoli Friheden 2021.

Papirtulipaner i pastelfarver 
Udover den stemningsfulde skattejagt rundt i parken kan I med fordel også gøre et stop ud for Hermanns, hvor der hver lørdag i maj mellem kl. 13 og 16 er krea-workshop i børnehøjde. Her har børn og voksne mulighed for at få forårsfornemmeslerne helt ned i fingrene og slippe fantasien løs, når der skal kreeres papirtulipaner ud af pap og sugerør i pang- og pastelfarver. Når sidste hånd er lagt på tulipanen kan den plantes i et af højbedene omkring workshoppen og være med til at sprede endnu mere forårsfornemmelse for alle parkens gæster. 

Ja, uanset hvor man retter sin opmærksomhed hen i Friheden, er der garanti for udsyn til tulipaner, prydløg eller kejserkroner, der næsten alle sammen står i flor og danner en symfoni af farver. Nogle lader fortsat vente på sig - men så er der lidt til de besøgende, der lægger vejen forbi de kommende forårsweekender at glæde sig til! Men det er ikke kun højbede og krukker fyldt med blomster og sammenplatninger, der spreder stemning af forår og glæde i Friheden. Også parkens energiske og hjælpsomme ansatte, som man finder ved de mange forlystelser, boder og madsteder var i høj grad med til at gøre vores besøg i Friheden til en fuldendt oplevelse. Ligesom foråret fortjener de også en hyldest!

'Forår i fuldt flor er' et utroligt fint initiativ, der spreder masser af stemning og glæde i både børne- og voksenkroppe, og er bestemt et besøg værd. Planlægger I at besøge Friheden en af de kommende weekender? Så læs mere om retningslinjer for besøg i Tivoli Friheden her.

Tip! Medlemmer af Børn i byen Klubben får 15% på både entré og turbånd!

Fotos: Tivoli Friheden