Hvordan mon komikerne Ane Høgsberg og Lasse Madsen bruger byen med deres to søde drenge? De guider jer her til sjove oplevelser, og hvad de altid har med i tasken, når de er på tur. 

Ane Høgsberg og Lasse MadsenDOKK1

Der er et helt genialt børnerum fuld af skumklodser og elementer, man kan lave baner med. Der er næsten altid andre børn, og det var et oplagt sted at socialisere vores corona-baby.

Marselisborg Dyrehave

Man kan få lov at fodre smukke hjorte med gulerødder i smukke omgivelser. Vi har en dreng på fire, og for ham er det helt vidunderligt.

Legeplads i området

Efter en dag i vuggestuen er det bedste Ebbe ved, når vi besøger en af de mange legepladser, der er i nærområdet, hvor vi bor.

Gartnergården

Gartnergårde er en gårdbutik med vokseværk, hvor man kan klappe kaniner, se køer og sidde på en traktor. Derudover er der en fantastisk café, hvor voksne kan få både kaffe, kage og en tiltrængt pause, imens børnene leger i den store halm-labyrint.

Fætter BR i Tilst

Den er kæmpestor, og der kan gå lang tid med at lege på gangene både for større og mindre børn.

Ane Høgsberg og Lasse MadsenHvad vi har med i tasken, når vi er på tur

- Vådservietter. MASSER af vådservietter

- Vand og snacks. Gerne kiks, agurker eller en tør bolle

- En stofble. Fordi det både kan bruges som nusseklud, hagesmæk og halstørklæde

- Et stykke babylegetøj. Også selvom Ebbe ikke har brugt det i flere måneder, men så er der noget til at underholde ham, når vi skal sidde og vente på mad et sted

- Ekstra stømper. Fordi strømper altid bliver væk

Ane Høgsberg og Lasse MadsenOm parret

Ane Høgsberg og Lasse Madsen er begge komikere og instagrammere. De bor i Risskov i Aarhus sammen med deres fælles søn Ebbe og Lasses søn Axel, som Ane er så heldig at være bonusmor til. 


Fotos:
Ane Høgsberg og Lasse Madsen 


Læs også: Jasper Ritz: 5 tips til Kbh med børn