Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets isbar"

Fill out my online form.

Årets isbar får hele familiens mundvand til at løbe! Her falder is-varianterne i børnenes smag, og de mindste gæster tages imod med åbne arme.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Ismageriet
Ismageriet har i mange år været et ultra-populært udflugtsmål langt ude på Amager, men i maj 2017 rykkede butikken til nye lokaler i Mikado House ved DR-Byen for at få mere plads - bl.a. til udeservering. Det er selvfølgelig den samme lækre, frisklavede is med de bedste råvarer, som kan nydes i butikken. 


Paradis Is
Paradis Is er blevet en af de mest populære iskæder i Danmark, og det er der god grund til. De sælger nemlig lækker is i et hav af smagsvarianter, der både dækker over de uundgåelige klassikere og mere eksperimenterende sammensætninger. 


Nicecream
Is til mælkeallergikere og økofans – det får du hos Nicecream, som efterhånden findes over hele byen. De specialiserer sig nemlig i lækre, håndlavede veganske ispinde og is-sandwiches. De bruger økologisk kokosmælk til basen, og alle frugter, chokolade og krymmel er selvfølgelig økologisk. 


BANANA
BANANA er en ny isbar, der udover at servere lækker is, som får mundsvandet til at løbe, også er et sted, I kan besøge med god samvittighed. For konceptet er helt specielt - isen i biksen laves nemlig af brune og plettede bananer fra Irma i kampen mod madspild!


Social Foodies
Hos den social bæredygtige cafekæde kan du med god samvittighed købe velsmagende is i mange lækre smagsvarianter. Alle ingredienser er nøje udvalgt ud fra smag, økologi og bæredygtighed. Social Foodies hjælper socialt udsatte gennem projekter i Afrika og Danmark. Og når nu I lægger vejen forbi, så prøv også deres ultrapopulære flødeboller!

 

Fotos: 1) Ismageriet 2) Paradis Is 3) Nicecream 4) BANANA 5) Social Foodies
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier


Ud over Årets isbar kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark