Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets influencer"

Fill out my online form.

Årets influencer formidler ikke kun passioneret og personligt om livet med børn på sociale medier – som en ægte influencer formår han/hun også at fange og fastholde børnefamiliernes opmærksomhed.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Kriblekongen
Kristina Wildenhoft og hendes familie inspirerer børnefamilier over hele landet til sjove og kreative lege for børn i alle aldre. Med profilen "Kriblekongen" deler hun nemlig flittigt ud af alt fra madvarer og affald til natur og kreasager, der med en smule tryl kan indbyde de små til flere timers lærerig leg. 


Anne Mette Voss
Kendt fra Den Store Bagedyst, deler Anne Mette Voss gavmildt ud af sit liv som mor, kone, kogebogsforfatter, foredragsholder og blogger. Særligt under forårets lockdown gjorde hun sig bemærket hos børnefamilier, der flere gange om ugen kunne følge med, når Anne Mette gik live med billedkunst og bagning i børnehøjde.


Emilie Jacobsen
Emilie Jacobsen har med profilen "Emilie Jacobsen Meditationer" skabt et univers af hverdagsmagi, hvor særligt børnefamilier kan lade sig inspirere til at komme ned i gear og finde roen i en hverdag med små børn. Emilie er nemlig mor til tre, men formår at finde glæde og lethed hvor end hun befinder sig - ofte i familiens hjem og i naturen. 


Hello Sofie
Under navnet "Hello Sofie" deler Sofie Bøcher Lindquist ærlige skriblerier og snapshots fra sit liv som mor til Gustav og Louie. Bloggen med samme navn blev født i forlængelse af Sofies første barsel, da hun havde så meget på hjerte, at hun ikke kunne komme af med det hele på Instagram.


Maj My
Maj My og hendes mands aktive valg om at flytte på landet med deres børn, har gennem årene været til stor inspiration for børnefamilier, der har samme ønske om mere tid og frihed til at være sammen som familie. Deres frie tilværelse er løbende blevet dokumenteret af Maj My, der åbent og ærligt fortæller om livet som hjemmepasser og de refleksioner, hun gør sig undervejs.

 

Fotos: 1) Kriblekongen 2) Anne Mette Voss 3) Emilie Melgaard Jacobsen 4) JessLycoops, Hello Sofie 5) Maj My
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over Årets influencer kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark