Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets familieabonnement" til Børn i byen Prisen 2022.

En service som børnefamilier kan abonnere på, der gør familielivet både nemmere og sjovere.

Afstemningen er lukket

Spændingen forløses den 5. november, hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Designmuseum Danmark - og afsløres her på Børn i byen.

Tjugga
TJUGGA APP
Tjugga App består af lydmeditationer og beroligende videoer til børn. Figurerne Tjugga, Sally og andre dejlige elementer fra Natskoven giver støtte til mere ro og nærvær, og egner sig især godt til børn, der skal sove.


LITTLEUNBOX
Med et medlemskab hos LittleUnBox, får man en månedlig boks fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende og sjove overraskelser, der er tilpasset  barnets alder. Man kan også bestille boksen som gravid.

Lullabee
LULLABEE
Lullabee er et søvnunivers bestående af meditationer, sange og historier. Altsammen optages med forældrerens stemme og gemmes til fremtidige afspilninger, så barnet kan falde i søvn til den tryggeste stemme, det kender - nemlig mor eller fars.

HelloFresh
HELLOFRESH

Med måltidskasser fra HelloFresh får familien friske råvarer og opskrifter leveret lige til hoveddøren. Med 18 nye retter hver uge, er det muligt at sammensætte ugemenuer, der passer til den enkelte familie. Med HelloFresh får den travle børnefamilie mad på 30-40 minutter, uden binding.

LalaToys
LALATOYS
Lalatoys er legetøj på abonnement - et bæredygtigt alternativ til køb af legetøj, der samtidig matcher barnets alder. Som medlem af Lalatoys lejer man altså legetøj, og når barnet ikke leger med det længere, kan det returneres og byttes til noget nyt og spændende. Hvis barnet har legetøjet i mere end otte måneder, må det beholdes for altid!

 

Fotos: 1) Tjugga App 2) LittleUnbox 3) Lullabee 4) HelloFresh 5) LalaToys

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

 

Ud over "Årets familieanonnement" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

★ Årets ildsjæl
★ Årets influencer
Årets forlystelsespark
★ Årets børnekulturpersonlighed
★ Årets online underholdning
 Årets børnevenlige spisested
★ Årets børneteater
★ Årets museum
★ Årets brand: Tøj/sko
★ Årets brand: Interiør/babyudstyr
★ Årets bæredygtige initiativ
★ Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark
Årets børnevenlige ferie
Årets barselstilbud 
★ Årets børnevenlige i Aarhus

Prisen 2022