Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets børnevenlige i Aarhus"

Fill out my online form.

Årets børnevenlige i Aarhus giver børnefamilierne en særlig oplevelse, som vil begejstre både store og små – hvad end det er kultur, underholdning eller en smagsoplevelse.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Dokk1
Dokk1 finder man i Aarhus havn, og udover at være byens hovedbibliotek, er stedet også et sandt slaraffenland for børnefamilier. Der er plads til spil og leg i de forskellige afdelinger til børn fra 0-18 år, samt ammerum, pusleplads og højstole i caféen. Og så er der en rigtig sjov udendørs legeplads.


Den Gamle By
I Den Gamle By kan hele familien gå på opdagelse i historien. Det er som at træde ind i en tidslomme, når I går i de gamle gader, og i bygningerne er der spændende udstillinger fra forskellige tidsperioder. Der er altid nogle særlige aktiviteter at lave for børn i Den Gamle By.


ARoS

Aros er hele Aarhus' kunstmuseum, der rummer både dansk og international kunst i verdensklasse. Den ikoniske gåtur i regnbuen er blevet flittigt besøgt af byens børnefamilier, og på museet gør de meget ud af at have særlige workshops og aktiviteter, der gør kunsten levende for børn og unge. 


Moesgaard Museum
Med en tur på Moesgaard Museum får I en unik familieoplevelse, mens I bliver klogere på fortidens og nutidens mennesker. Udstillingerne henvender sig til hele familien, og portrætterer historiske tidsaldre, hvor virkeligheden på mange måder overgår fantasien. 


Tivoli Friheden
Tivoli Friheden er en forlystelsespark placeret i den smukke Marselisborgskov i hjertet af Aarhus. Her findes mange sjove rutsjebaner og forlystelser både for børn og voksne. Hver dag i sæsonen kan man blive underholdt af Pjerrot, mens der også er et hav af koncerter, temadage og underholdning på prgrammet.

 

Fotos: 1) Dokk1 2) Den Gamle By 3) Lise Balsby, ARoS 4) Moesgaard Museum 5) Tivoli Friheden 
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

 

Ud over Årets børnevenlige i Aarhus kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark