Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets børneteater"

Fill out my online form.

Årets børneteater tager børn og forældre med på en rejse ind i forunderlige fortællinger og spændende universer. Forestillingerne er i børnehøjde, og tryllebinder de små gæster fra start til slut.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Eventyrteatret
Eventyr, drama, gys og humor. Væsner, alfer, guder, guld og glimmer. Musik og kostumer så man mister pusten. Eventyrteatrets musicals er for alle fra 5 til 100 år, så hele familien får mættet sanserne med forrygende musikalske oplevelser. På scenen står scenevante talenter fra 7 til 19 år, der er blevet kaldt ”Eliten af dansk teaters fremtid”. Eventyrteatret er livsbekræftende familieunderholdning.


Teatret Zeppelin
Teatret Zeppelin er et professionelt skole- og familieteater i hjertet af Vesterbro. Opsætningerne er i ”fuld størrelse” med intimiteten bevaret, dvs. med stor scenografi og betagende tekniske virkemidler og effekter tæt på. Forestillingerne tager store og filosofiske emner op på måder, der planter frø til videre samtaler og tanker. 


Anemonen
Anemonen er et lille teater hvor man mødes på tværs af generationer til samvær og nærvær ud fra en scenekunstnerisk oplevelse - både som deltager og som tilskuer. På Anemonen kan man mærke at teateroplevelsen er fælles lige nu og her - uanset om det er i forbindelse med en traditionel forestilling eller nogle af de mange andre aktiviteter, de lægger hus til. 


Det Lille Teater
Det lille Teater spiller teater for børn mellem 2–10 år og deres voksne. Teateret bestræber sig på at præsentere børn for forestillinger af høj kvalitet på et teater indrettet til børn. Det lille Teater kendetegnes ved, at det er et stationært teater og alle forestillinger skræddersys til deres scene. 


Teater Fantast
Teater Fantast er et turnerende teater, der laver scenekunst, som både udfordrer og underholder. Med ønsket om at skabe oplevelser, der giver anledning til både grin og refleksion, rammer de altid plet med forestillinger, der går lige i hjertet på børn såvel som voksne. 

 

Fotos: 1) Eventyrteatret 2) Teatret Zeppelin 3) Elena Schweitzer, Anemonen 4) Det Lille Teater 5) Teater Fantast
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over Årets børneteater kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark