Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets børnekulturpersonlighed"

Fill out my online form.

Årets børnekulturpersonlighed er et kendt og højtelsket ansigt blandt de danske børn, enten fordi personen er formidabel underholdning eller gør noget særligt for børnekulturen.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Hr. Skæg
Bag Hr. Skæg gemmer Mikkel Lomborg sig. Han har siden 2007 underholdt børn i alle aldre, og lært dem om tal, bogstaver og ord. Hr. Skæg brænder igennem både på skærmen og ved liveoptrædener rundt omkring i landet.


Motor Mille
Motor Mille er lidt af en drengepige med benzin i blodet og motorolie i håret. Med Mille er der altid fart over feltet og sjov og ballade. Rollen som Motor Mille spilles af Mille Gori, der er en dansk entertainer, som blandt andet medvirker i det populære Cirkus Summarum. 


Onkel Reje
Når ungerne skal underholdes med en solid omgang headbanging og elguitar, står Onkel Reje altid klar med et sjovt heavy show! Mads Geertsen - som bor ind i Onkel Reje - nyder at give børn et frirum fra det pæne og rigtige. 


Popsi & Krelle
Popsi og Krelle er Danmarks børnemusik-darlings kendt fra YouTube. Popsi er et syngende krammedyr og Guitar-Krelle er Popsi's guitarspillende bedste ven. Sammen har de både en streamingkanal og app, hvor de synger børnesange og laver fagter, særligt til de mindste børn i alderen 0-5 år.


Sofie Linde
Sofie Linde har stået i front for imponerende meget børne-tv. Heriblandt kan nævnes Sommer Summarum, MGP, diverse programmer på Ramasjang og Ultra. For tiden er hun nok mest kendt og elsket for sin rolle som vært på X-Factor.

 

Fotos: 1) Hr. Skæg 2) Motor Mille 3) Onkel Reje 4) Popsi & Krelle 5) Sofie Linde
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier


Ud over Årets børnkultupersonlighed kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark