Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets børneevent"

Fill out my online form.

Årets børneevent giver børnefamilierne en helt særlig og uforglemmelig oplevelse væk fra skærmen – altså ude i den virkelige verden!

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Cirkus Summarum
Cirkus Summarum er en fortryllende cirkusforestilling med skønne figurer fra DR Ramasjang arrangeret af Muskelsvindfonden. I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus - bare helt anderledes! 


BørnefestiBAL
BørnefestiBAL er en stor børnefestival, som afholdes hvert år rundt omkring i Danmark. Det er svingom og spas, det er leg og lyrik, det er motion og musik – det er bare sjov og ballade, som børnene elsker det.


Tumleevent med bObles og Popsi & Krelle
Der er intet som at tumle rundt med de sjove bObles-figurer, og så endda til lyden af Popsi & Krelles populære børnesange. Kombinationen gør de store tumleevent i både København og Aarhus til et hit hos de mindste.


Børne MGP
Alle musik- og sangglade børn jubler, når MGP løber af stablen, fordi de dygtige og modige deltagere formår at skabe et unikt og imponerende show, mens de engagerede værter sørger for en helt enestående feststemning.


Ramasjang redder fuglene
Ramasjang er i år gået all in på at redde fuglene. Sammen med Isabel og ugens gæstevært, står børn over hele Danmark sammen om at bygge reddekasser, foderkugler og fuglebade, så livet for fuglene bliver endnu bedre.  

 

Fotos: 1) Cirkus Summarum 2) BørnefestiBAL 3) Popsi & Krelle 4) MGP 5) DR, Ramasjang redder fuglene
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over Årets Børneevent kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark